Uitvaart Schoonhoven laten verzorgen

Doodgewoon

Overlijden hoort bij het leven. De manier waarop we hiermee omgaan is per individu verschillend.

Wordt het een sobere begrafenis? Is de begrafenis de viering van het leven? Iedereen geeft er zijn persoonlijke draai aan.

Oog voor detail

Hoe belangrijk deze persoonlijke benadering is weten de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg Uitvaart als geen ander. In een persoonlijk gesprek met vrienden of familie wordt er goed geluisterd en gelet op details om de begrafenis uitermate persoonlijk te maken.

Rust creƫren en bewaren

Vlak na het overlijden zijn er een hoop zaken die op u af komen. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg weten als geen ander hoe zij de rust moeten bewaren in deze periode en zorgen ervoor dat u uw tijd kunt besteden aan het afscheid van uw dierbare.

Ook cremeren behoort tot de mogelijkheid

Stoppelenburg heeft geen eigen crematorium. Door samen te werken met onze collega-uitvaartondernemers kunnen wij desgewenst in ieder crematorium in Nederland de crematie verzorgen. Dit dit doen wij regelmatig bij crematorium Rotterdam, crematorium Capelle aan den IJssel en crematorium Gouda.

Uitvaartcentra op diverse locaties

Stoppelenburg Uitvaartverzorging is een begrip in de Krimpenerwaard. Door de hele Krimpenerwaard heen vindt u onze uitvaartcentra. Zo kiest u voor Uitvaart Schoonhoven, voor ons uitvaartcentrum in Schoonhoven. Maar ook ons uitvaartcentrum in Stolwijk, Krimpen aan den ijssel en Lekkerkerk zijn u graag van dienst.

De kosten

De kosten van een uitvaart kunnen nogal verschillen. Voor een uitvaart offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

 

Leuk? post