Uitgeruster op je werk met een ergonomische bureaustoel van GIO meubelen

Hoe komt het dat u zich moe voelt na een dag op het kantoor? U heeft hele dag gezeten, nauwelijks bewogen en toch voelt u zich na een dag compleet futloos. Dit is een bekend en vaker voorkomend probleem. Veel mensen hebben niet door dat het juist komt door de manier waarop ze zitten.

 

Een slechte manier van zitten is erg slecht voor het lichaam. Uw rug, armen en nek zitten een hele dag in een slechte positie. De slechte positie zorgt voor vermoeidheid. Een scheve rug zorgt bijvoorbeeld voor een vernauwing in de bloedvaten. Vernauwde bloedvaten kunnen geen zuurstof transporteren en afvalstoffen kunnen niet worden afgevoerd. Zo voel je je aan het eind van de dag dus veel vermoeider dan wanneer je gezond, ergonomisch zou zitten.

 

Een ergonomische bureaustoel biedt de uitkomst. Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat de gebruiker van de stoel goed zit. De lichaamsdelen worden ondersteund op de juiste plekken en de houding van het lichaam wordt gestuurd tot de ideale positie.

 

Ergonomische stoelen zijn er in veel verschillende soorten, maten, uitvoeringen kleuren en vormen. Voor een goed en persoonlijk advies met betrekking tot de aankoop van ergonomische bureaustoel bent u bij GIO meubelen aan het juiste adres. GIO verzorgt al jaren ergonomische meubelen en heeft hier in de loop der jaren veel expertise over vergaard.

 

GIO meubelen is uw ideale verkoper van kantoor meubelen. Het grote aanbod van zowel nieuwe als gebruikte meubelen zorgt ervoor dat er voor iedereen een juiste stoel te vinden is. Zo zijn er dus verschillende prijscategorieën waarin GIO meubelen kan aanbieden. De gebruikte meubelen worden van top tot teen nagekeken en eventuele imperfecties worden gerepareerd. Zo merkt u niet dat de meubelen al eens gebruikt zijn. Neem voor al antwoorden op al uw vragen even contact op met het Schiedamse bedrijf. De medewerkers van GIO helpen u graag verder!

Leuk? post