Teamuitjes in Gouda

Werk je bij een gezellig bedrijf in Gouda en ben je op zoek naar leuke ideeën voor een origineel teamuitje? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een paar originele ideeën op papier gezet voor een teamuitje in Gouda. Van sportief tot denkwerk, voor ieder is er wat wils. Veel plezier met jullie teamuitje!

Quad rijden
Zijn jullie een sportief team en houden jullie wel van een beetje spanning? In Gouda liggen twee parcoursen waar je met een quad helemaal los kunt gaan. Quad rijden in Gouda is het perfecte uitje voor een team waar niks te gek voor is. Er zijn twee verschillende quad tracks te vinden, wat deze locatie in Gouda het grootste quad parcours van Zuid-Holland maakt. Er is een technisch parcours waarbij het draait om de rijtechniek en een snel parcours waarbij het gaat om de snelheid die je maakt. Op het parcours zijn allerlei obstakels te vinden, zoals modderpoelen en heuveltjes. Ook speciale wensen, zoals rijden met kostuums, kunnen worden vervuld.

How to lose a Million
How to lose a Million is een leuk spel voor jou en je collega’s. In een restaurant ontmoet je elkaar, waar onder het genot van een drankje en een hapje de spelregels worden uitgelegd en teams worden gevormd. Het is een stadsspel dat ongeveer drie uur duurt. We gaan niet alles verklappen, maar het is de bedoeling dat jullie met jullie team zo snel mogelijk van 1 miljoen euro afkomen. Dit doe je onder andere door het beantwoorden van vragen en het voltooien van opdrachten in de binnenstad. Ook kunnen de teams elkaar saboteren. Het team dat alles het slimste speelt, wint. Na het spel ga je met het team heerlijk dineren.

Happen Stappen Varen
Voor de mensen die niet zo gericht zijn op sportiviteit of competitie, is dit het ideale teamuitje. Met het team gaan jullie heerlijk relaxen. In Gouda doen jullie een vaartocht, een stadswandeling en gaan jullie drie restaurants af. Echt een teamuitje om bij te genieten. Je start met een voorgerecht in het eerste restaurant, waarna je een vaartocht gaat maken door de grachten. Hierna ga je naar het tweede restaurant voor een hoofdgerecht, waarna er een mooie stadswandeling wordt gemaakt. Tot slot is het tijd voor het dessert in restaurant nummer drie. Op deze manier zie je erg veel van de stad en geniet je van een lekker drankje en hapje.

Leuk? post

Plaats een reactie