persoonsgegevens bewaren, een verantwoordelijke taak!

Persoonsgegevens van mensen zijn erg privacygevoelig. Als u in het bezit bent van persoonsgegevens van andere mensen bent u wettelijk verplicht om deze goed te beschermen. De persoonsgegevens moeten beschermd worden, en er zijn veel manieren om dit te doen.

 

24ID Check

 

Er zijn meerdere bedrijven die de persoonsgegevens voor u kunnen beschermen. 24ID Check is hier een goed voorbeeld van. Dit bedrijf is gespecialiseerd in beveiliging van persoonsgegevens. 24ID Check heeft een eigen, beveiligde, applicatie geschreven. De applicatie zit vol met veiligheidsmaatregelen waardoor het onmogelijk wordt om de persoonsgegevens te hacken.

 

De persoonsgegevens kunt u verzamelen met een beveiligde scanner van 24ID Check. Dit is een apparaat dat in staat is om een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart te lezen en op te slaan. Hier kunt u gecodeerde en versleutelde informatie aan hangen.

 

In de praktijk

 

Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een evenement. Iemand koopt online zijn ticket en voert zijn persoonsgegevens in. Op het evenement aangekomen voert hij zijn identiteitsbewijs in de scanner. De scanner leest het document en door de versleutelde informatie weet de scanner welke kaarten bij welke persoon horen. Een hele veilige manier van bestandsoverdracht. Door de beveiliging kunnen de bestanden alleen maar bij de juiste persoon terecht komen. Dit systeem werkt erg goed in de reisbranche, op een vliegveld of treinstation kan het ticket dat iemand online geboekt heeft versleuteld verzonden worden naar de persoon. Wanneer hij zijn paspoort laat lezen door de scanner herkent het apparaat de persoon en zal zijn tickets vrij geven. Veiliger bestaat niet!

 

24ID Check verkoopt de scanners. Bij de scanners hoort ook de verantwoordelijkheid over de persoonsgegevens. Ook die worden veilig opgeslagen bij 24ID Check. Neem snel contact op met het bedrijf om te kijken welke scanner, of welke manier van persoonsregistratie het beste bij uw organisatie past. De kundige personeelsleden helpen u graag verder om tot het beste resultaat te komen.

Leuk? post