Hoe organiseer je als ondernemer je boekhouding 2016?

In 2016 zijn online boekhouprogramma’s bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van ondernemers. Sinds een aantal jaren heeft internet de overhand genomen op oude boekhouding methodes. Handmatig en fysiek je facturen, offertes en creditnota’s in mappen bijhouden is niet meer van deze tijd. De meeste ZZP’ers of MKB’ers organiseren tegenwoordig hun administratie online. Een voorbeeld van factuur software is Facturatie Office. Het is een alles-in-1 gratis boekhouding pakket dat alle documenten kan aanmaken die ondernemers nodig hebben. Je hebt zelfs een urenregistratie module en kunt aan het einde van het jaar eenvoudig een resultatenrekening uitdraaien. Hieronder een aantal voordelen van onze facturatie software:

  • Altijd en overal online beschikbaar (24 uur per dag 7 dagen per week)
  • Mobiel vriendelijk, smartphones en tablets
  • Gratis uittesten tot drie facturen per maand!
  • Milieuvriendelijke, geen print en papierkosten
  • Projectbeheer en urenregistratie
  • Kostenplaatsen en kostenbeheer
  • Banktransacties
  • En mogelijkheid tot uitgebreide rapportages

Met online facturatie en urenregistratie kun je snel zien hoeveel uur je besteed per klant en kun je de uren direct factureren vanuit het programma. Je kunt zelfs zien of een per e-mail verstuurd factuur is geopend door de ontvanger. Bereken ook makkelijker je winstgevenheid en houd overzicht in al je klanten en projecten. Onze factuur software is voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te gebruiken.

Facturatie Office heeft drie pakketten: Gratis, Basis en Business. Het gratis pakket is speciaal ontworpen voor de startende ondernemer. Zo kunnen zij een vliegende start maken zonder bijkomende kosten. De andere pakketten beschikken over onbeperkt aantal facturen, offertes en diverse andere functionaliteiten en documenten, waardoor je jouw onderneming echt kunt laten groeien. Dus zowel als ZZP’ers of MKB’ers heb je baat ons factuurprogramma, want het voldoet aan alles eisen die je als ondernemer nodig hebt om je boekhouding volledig te kunnen invullen.

Naast alle functionaliteiten krijg je ook gratis ondersteuning van de helpdesk. De support pagina op de website van Facturatie Office staat ook vol met veelgestelde vragen en video’s die bepaalde documenten of functies uitleggen. Zo word je makkelijk opweg geholpen om je eerst factuur te maken in de software. Ben je benieuwd en wil je aan de slag? Dat kan! Start vandaag nog gratis en maak direct je eerste factuur of offerte aan met Facturatie Office.

 

5/5 - (1)