Extra veiligheid met markeringen?

Aanbrengen van markeringen vergt vakmanschap

Het aanbrengen van een adequate markering is vakmanschap. Denk alleen al aan het belang van secure markering voor bijvoorbeeld een snelweg, zebrapad, bedrijfshal of parkeerplek. De toepassing van het juiste type markering is hierbij erg belangrijk, zowel voor de veiligheid als voor de duurzaamheid. Elke situatie dient anders benadert te worden en vergt precisie. De markeringen dienen zodoende bestendig te zijn tegen wisselende weersomstandigheden en slijtage, als gevolg van aanraking met mensen of passerende voertuigen.

Toepasbaar in uiteenlopende situaties

Markeringen worden gebruikt voor uiteenlopende situaties. Denk hierbij aan markeringen wanneer u op de autoweg rijdt, een parkeergarage betreedt en vervolgens de aangegeven pijlen op het asfalt volgt. Zelfs op uw werkplek, op het schoolplein of rondom en binnen het sportveld. Zonder dat u erbij stilstaat wordt u overal omringt door verschillende soorten belijningen.

Het aanbrengen van markeringen

Belijningen aanbrengen is mogelijk op uiteenlopende manieren en er bestaan dan ook verschillende type wegmarkeringen. De meest bekende markeringen zijn wegenverf-, koudplast- en thermoplast markering. Een soepele en efficiënte voortgang in uw productieproces is belangrijk voor de veiligheid en is dan ook vaak arbotechnisch verplicht. Duidelijke lijnen en overzichtelijke vakken in uw fabriekshal, distributiecentrum, parkeergarage of bedrijfsparkeerplek zorgen voor veiligheid en voorkomen ongewenste (bedrijfs)ongevallen.

Op maat oplossingen

Het ontwerp, beheer, onderhoud en de realisatie van zowel specialistische als grootschalige markeringen is vakmanschap. De toepassing van markeringen vergt ervaring en kennis op het gebied van diverse vakgebieden. Naast de juiste samenstelling van de markeringen zelf ten behoeve van de duurzaamheid, dient er rekening te worden gehouden met factoren zoals de verkeersveiligheid.

» Wilt u meer weten over duurzame en veilige markeringen? Wilt u meer weten over op maat oplossingen en kunnen rekenen op jarenlange ervaring? Van den Berg Markeringen voorziet u van alle informatie en bespreekt graag de mogelijke oplossingen met u.

Leuk? post