Een goede congreslocatie

Al zou je er misschien niet zo snel aan denken, een theater kan een prachtige locatie zijn voor een congres. Orpheus bijvoorbeeld biedt zowel theater aan als vergaderzalen en congreslocaties.

Theater

Er zijn verschillende theatervoorstellingen te zien. Het assortiment is breed en dus geschikt voor verschillende soorten publiek. Er is ook gedacht aan de mensen die minder te besteden hebben of die normaal niet zo snel naar het theater zouden gaan. Het assortiment aan voorstellingen loopt van toneel tot theater en van cabaret tot klassieke muziek, heel divers dus.

Congreslocatie

Maar voorstellingen is zeker niet het enige waarvoor je bij Orpheus terecht kunt! Ook kun je bij Orpheus je congres organiseren. In de zalen met een theatersfeer kun je een congres houden. Orpheus heeft drie theaterzalen, foyers, een parkeergarage en een eigen keuken. Deze factoren maken de congreslocatie zeer interessant voor een congres. Ze hebben namelijk voldoende ruimte en ook nog een verschil in de ruimtes. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

Bij de keuze voor de juiste zaal moet er rekening worden gehouden met een aantal factoren. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met het aantal gasten dat je verwacht. Het is niet ideaal als er veel ruimte over is in een zaal en zeker niet als er te weinig plaats is. Hierdoor moet er rekening worden gehouden met het aantal gasten. Er kunnen ook meerdere zalen worden ingehuurd. Als je dus bijvoorbeeld meerdere activiteiten in verschillende zalen wil organiseren, is dit perfect. De ligging van het congrescentrum is ook belangrijk, je wil natuurlijk dat de locatie makkelijk te bereiken is. Natuurlijk kun je ook je eigen ervaring met congressen meenemen in de keuze voor de locatie. Als je bijvoorbeeld speciale wensen wat betreft horeca of entertainment hebt, moet hier ook rekening mee worden gehouden. Bij Orpheus is hier voldoende mogelijkheid voor.

theatre-603076_640

 

Leuk? post