Track en Trace systeem

Een track en trace systeem laat zich kenmerken door diverse voordelen. Wat deze voordelen zijn kunt u lezen in dit artikel.

Ten eerste voorkomt u bijtelling. Je hoeft zelf niet meer de registratie van het aantal gereden kilometers bij te houden. Je hoeft de medewerkers hier niet meer naar te vragen. Deze kunnen zich richten op het rijden van A naar B zonder de administratie te hoeven doen. Alle ritten staan in overzichtelijke rapporten. Deze kunnen heel eenvoudig worden opgevraagd. Hierdoor zal u veel tijd besparen. Enkel om deze reden is een track en trace systeem aanschaffen voor uw onderneming al het overwegen waard.

Volgende voordeel is dat het eenvoudig is om het wagenpark real-time te volgen. Dankzij de plaatsbepaling die werkt met behulp van GPS kan je wereldwijd je voertuigen lokaliseren. Hier kan alle belangrijke informatie uit worden gehaald die het managen van voertuigen en het managen van personeel makkelijker maken. Je kan al snel zien welke voertuigen beter kunnen worden ingezet. Ook kan je zien of je personeel zich houdt aan de afspraken die zijn gemaakt. Ook kan je zien of de beste routes zijn gekozen door middel van een track en trace systeem.

Diefstal voorkomen met een track en trace systeem

Reden drie om te kiezen voor dit systeem is beveiliging tegen diefstal. Als u uw personeel verdenkt van diefstal of niet eerlijk gebruik van het voertuig, kan je je voertuig eenvoudig lokaliseren door middel van het track en trace systeem. Hierdoor ben je de overtreder direct een stap voor. Je kan direct maatregelen treffen.

Dit zijn een paar van de redenen waarom je moet kiezen voor een track en trace systeem voor in de auto. Wilt u meer weten over deze voordelen? Bezoek dan onze site voor meer informatie over het

Track en trace systeem

Leuk? post