Online winkel beginne

Wanneer je een winkel hebt is een website uiteraard onmisbaar. Je kunt daar de nieuwe producten onder de aandacht brengen en promoties aankondigen. Heb je er ook al aan gedacht de artikelen uit jouw winkel te verkopen via de website? Een online winkel beginne is heel eenvoudig, tenminste wanneer je daarvoor de juiste hulpmiddelen gebruikt. Je kunt heel eenvoudig een online winkel beginne met de software van Shoptrader.

 

Winkel op de bestaande website

Je kunt producten verkopen via een normale website. Vaak worden standaard sites gemaakt in een systeem als WordPress. Daar kun je een thema bijkopen waar je producten kunt toevoegen. Die kun je weer koppelen aan een kassasysteem, die koppel je aan een creditcard bedrijf etc. Klinkt ingewikkeld? Ja, dat is ook wel zo, de meeste webbuilders bieden zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Toch kan een online winkel beginne veel eenvoudiger en ook nog eens betaalbaar via het winkelplatform van Shoptrader.

 

Wat is Shoptrader?

Een online winkel beginne begint met de keuze voor het juiste platform. Shoptrader is specifiek ontworpen voor het inrichten en onderhouden van een online winkel. Het is een Content Management Systeem, net als bijvoorbeeld WordPress met als specifieke doelgroep ondernemers die producten willen verkopen via internet. En dat maakt het onderhouden van een webwinkel een stuk eenvoudiger. Naast de basistools om een aantrekkelijke homepage te ontwerpen schuilt er een krachtig systeem achter waarbij je duizenden artikelen kunt beheren, betalingen automatisch kunt laten verwerken en je kunt zelfs de bezorgdienst koppelen aan jouw webshop. Een online winkel beginne is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Wat kost een online winkel beginne?

Een webshop is een stuk goedkoper dan een echte winkel, het is ook een zeer goede aanvulling wanneer je al een winkel hebt. Voor sommige pakketten betaal je een vermogen, het kan lang duren om die investering terug te verdienen. Shoptrader pakt het veel slimmer aan; daar betaal je een vast bedrag per maand. Het basistarief ligt heel laag, met add-ons kun je specifieke functies toevoegen. Als je de mogelijkheden eerst wilt testen kun je tijdelijk gebruik maken van de eerste 15 dagen gratis optie. Dan zie je direct wat de meerwaarde van een webshop is voor jouw winkel.

 

Een online winkel beginne hoeft niet veel tijd en geld te kosten, je kunt het helemaal zelf regelen! Wanneer je al een winkel hebt en voorraad is het openen van een webshop ideaal. Sterker nog, veel winkels zijn al overgestapt op “internet only”, een online winkel beginne biedt enorme kansen!

Leuk? post