Het kopen van een nieuwe tas

Je hebt zin om een nieuwe tas te kopen. Waar moet je dan op letten? Koop niet zomaar een tas omdat hij “leuk” lijkt. Een tas moet echt bij je passen! De perfecte handtas moet zowel mooi als praktisch zijn.  Gebruik de volgende tips bij het kiezen van een tas.

De meeste van ons kunnen niet leven zonder een tas. De tas zit vol met spulletjes die dag en nacht met ons meegedragen moeten worden. Een tas hoort functioneel te zijn. Dit betekent echter niet dat een tas ook saai hoeft te zijn. Voel je dus niet verplicht wanneer je een nieuwe tas koopt, om een hele basic tas te kopen. Neutrale kleuren zoals grijs doen het altijd goed bij handtassen. Je kunt echter ook wat extra flashen met de tas als accessoire.

Heb je geen tijd, energie of budget om voor elke outfit een aparte tas te kopen? Koop dan een bruine of zwarte tas. Die passen bij alle outfits. Wat frissere alternatieven zijn metallic en tinten van wit.

Spijkerbroek en een t-shirt of klassiek donker pak. Een mooie carryall tas in fel oranje, rood of roze past hier ideaal bij. Stop nooit te veel spullen in je tas. Een overvolle tas ziet er sloridg uit. Het is beter om dan met twee tassen de deur uit te gaan.

Ben je wat kleiner? Koop dan geen te grote tas waar je zelf bijna in past. Kies liever iets kleins of middelgroot. Ben je lang en breed? Kies dan niet een te kleine tas die niet in verhouding is met je lichaam. Kies juist een grote of oversized tas.

Iedereen kent het gevoel met oud en vertrouwde dingen. Blijf echter die oude tas niet eeuwig gebruiken. Wanneer je gaten, scheuren en gerafelde stiksels ziet is het tijd om je tas te vernieuwen.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tas kun je eens een kijkje nemen bij Hellobags. Deze webshop heeft een leuk assortiment voor scherpe prijzen. Hier kun je makkelijk een handtas kopen.

Leuk? post