Ga een e-sigaret kopen en bespaar 6x zoveel

e-sigaret-aanschaffenVroeger waren e-sigaretten eigenlijk meer gadgets. Misschien kan jij je die reclame van de e-smoker nog wel herinneren. Het was ‘stoer’ en ‘hip’ om een e-smoker te hebben. Tegenwoordig is het echter de normaalste zaak en dat komt ook doordat elektronische sigaretten er meer uitzien als echte sigaretten, nagenoeg dezelfde rookbeleving simuleren en deze sigaretten spotgoedkoop in aanschaf en gebruik zijn. Het is zelfs zo dat fabrikanten van sigaretten zich al zorgen beginnen te maken over hun omzet… Hieronder vind je de 3 bekendste e-sigaret soorten. Welke kies jij?

 

Roken met een wegwerp sigaret

wegwerp-e-sigaretDe wegwerp e-sigaret is meer een sigaret voor degenen die zo nu en dan roken of voor de mensen die willen ondervinden hoe het is om elektronisch te roken, voordat ze een navulbare/oplaadbare en iets duurdere, dus professionele, e-sigaret aanschaffen. Voor een paar euro heb je al een e-sigaret. Je kan ze overal mee naartoe nemen. Als hij leeg is gooi je hem weg.

 

Lekker paffen met een oplaadbare cartridge e-sigaret

De oplaadbare e-sigaret met een vervangbare cartridge is bij uitstek geschikt voor de mensen die matig tot veel roken. We noemen deze sigaret gemakshalve maar even de cartridge e-sigaret, maar hij is onder veel diverse namen bekend bij het publiek. In elk geval heeft deze sigaret een cartridge met e-liquid die je kan vervangen als hij leeg is. Het is een veel goedkopere vorm van elektrisch roken in vergelijking met de wegwerp variant.

 

Goedkoop en luxe roken met een clearomizer sigaret

clearomizer-sigaretWil je zeer goedkoop roken, de beste rookbeleving hebben en heb je wat extra geld over voor de aanschaf van een e-sigaret? We raden je dan aan om een sigaret met clearomizer aan te schaffen. Oplaadbare e-sigaretten met een clearomizer zijn geschikt voor de matige tot stevige roker. Deze sigaretten beschikken over een hervulbaar tankje. Deze vul je met de e-liquid. Tevens is ook de batterij oplaadbaar. Wel zijn deze sigaretten iets duurder in aanschaf maar het dampen zelf is zeer goedkoop.

Leuk? post