Vespa LXV accessoires

De Vespa LXV is een prachtige retro scooter. Als je deze netjes onderhoudt kun je daar jarenlang met plezier op rijden. Je kunt de scooter uitbreiden en onderhouden met diverse Vespa LXV accessoires die je direct online kunt bestellen. Er is een enorme keuze aan Vespa LXV accessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Laten we eens een aantal populaire Vespa LXV accessoires nader bekijken:

 

Windscherm

Als je op zoek bent naar een (vervangend) windscherm voor de Vespa LXV kun je die in de webshop bestellen. Let als eerste goed op dat het Vespa LXV accessoires zijn, elk merk en type heeft eigen windschermen. Een compleet set wordt geleverd met bevestigingsbeugels, je kunt deze ook los aanschaffen. Er is een keuze uit hoge en lage windschermen. De hoge versie houdt meer wind, kou en regen tegen, maar de scooter zal wat meer benzine verbruiken omdat het windscherm de aerodynamische kwaliteit van de scooter vermindert.

 

Spiegels

Nieuwe spiegels zijn Vespa LXV accessoires die vaak verkocht worden. Omdat scooter spiegels uitsteken zijn ze ook gevoelig voor schade. Gelukkig kun je een vervangend set kopen. Dat ziet er niet alleen netjes uit op je Vespa scooter, met goede achteruitkijkspiegels wordt rijden uiteraard ook een stuk veiliger.

 

Sierbeugels en bagagerek

Een retro scooter zonder chroom is niet helemaal af. Daarom wil je uiteraard jouw scooter pimpen met deze Vespa LXV accessoires. Naast het glanzende chroom hebben sierbeugels ook een functie als bescherming van de scooter bij een uitglijder. Een bagagerek is ideaal voor een tas, koffer of mand bij de boodschappen of een gezellige weekend trip.

 

Vespa stuurslot

Van alle Vespa LXV accessoires is er eentje die niet mag ontbreken; een degelijk slot. Je kunt een officieel Vespa stuurslot kopen die helemaal op maat is gemaakt voor Vespa scooters. Daarnaast is het altijd verstandig om de scooter met een kettingslot aan een paal of fietsenrek te bevestigen. Je kunt het slot opbergen in het compartiment van de Vespa LXV scooter. Let er bij een los kettingslot op dat deze een ART keurmerk heeft voor een optimale veiligheid.

 

Kijk zelf in de webshop voor duizenden Vespa LXV accessoires.

Leuk? post