Transportkisten die geschikt zijn voor iedere sector

Natuurlijk bestel je transportkisten van MP Packaging

Bij goed transport staan drie zaken centraal: betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. MP Packaging weet hoe het transportkisten in elkaar moet zetten die op alle criteria meer dan uitstekend presteren. Al sinds 1965 worden in Veldhoven de beste palletkisten gefabriceerd waar grote merken als Siemens en Toshiba op vertrouwen. Met anderhalf miljoen exemplaren verkocht is MP niet weg te denken uit de transportsector. Ondervind nu de voordelen van jarenlange ervaring en Hollandse deugdelijkheid van de producten van MP Packaging, en bestel de kisten die passen bij jouw behoeftes.

Transportkisten in alle maten

Voor alle sectoren maakt MP Packaging robuuste en handige kisten, die geheel op maat afgestemd worden op jouw wensen. Kijk op onze website en ontdek hoe wij je het beste kunnen helpen: we produceren verschillende modellen voor verschillende doeleinden, en in de meest gebruikte (Nederlandse en Europese) standaardmaten. Overigens kunnen we ook kisten op maat maken. Dankzij de superieure kwaliteit van de gebruikte materialen en de jarenlange ervaring op het gebied van vervoersverpakking, zijn de transportkisten van MP praktisch niet onderhevig aan slijtage. Bij gemiddeld gebruik gaat een transportkist zelfs meer dan vijftien jaar mee.

Dankzij de ingenieuze modulaire constructie van de inklapbare modellen en de kisten met opzetwanden bespaar je tijd en moeite tijdens het vervoer. Met de gemakkelijk te combineren onderdelen is het mogelijk om de kisten aan te passen naar wens, en maakt het in- en uitladen zeer comfortabel. Met onze speciale winkeldisplay-modellen kun je de goederen zelfs tot in de winkel in de transportkist laten zitten. Doordachte en flexibele designs, solide kwaliteit en ontelbaar vaak herbruikbaar, en altijd inzetbaar op de plek waar jij het nodig hebt: dat is de Nederlandse ambachtelijkheid van MP Packaging. Kijk op de website voor meer informatie over onze producten en vraag snel een offerte aan.

5/5 - (1)