Quingo Flyte scootmobiel van het jaar 2015!

Scootmobielpagina heeft de 5-wiel scootmobiel Quingo Flyte verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015. Deze scootmobiel is bijzonder, omdat hij zeer eenvoudig te vervoeren is in, zelfs kleine, auto’s. Dankzij het bijbehorende Flyte station rijdt uw scootmobiel zelf in en uit uw auto, zonder dat u hoeft te tillen. U hoeft slechts een lichtgewicht aluminium oprijplaat uit te schuiven en gebruik te maken van een eenvoudige afstandsbediening. Vervolgens rijdt uw scootmobiel in minder dan 60 seconden in of uit uw auto. De snelheid van de scootmobiel wordt hierbij automatisch geregeld. De Quingo Flyte wordt geleid door de ingebouwde veiligheidsrichels in de oprijplaat, totdat deze de grond of het Flyte station in uw auto bereikt. Wanneer u uw scootmobiel in uw auto laadt, schakelt deze automatisch uit wanneer hij vast zit in het Flyte station.

Wat de Quingo Flyte verder bijzonder maakt is het feit dat u er zeer comfortabel lange ritten in kunt maken. De verstelbare voetpanelen ende verhoogde zitpositief zorgen namelijk voor een ergonomische zithouding. En de vier ultradunne batterijen zorgen bij één enkele lading voor een maximaal bereik van maar liefst 37 kilometer, uit te breiden naar 50 kilometer.

De Quingo Flyte is niet alleen handig te vervoeren, je kunt ook mét de Quingo Flyte handig boodschappen vervoeren. Zo heeft deze scootmobiel een afsluitbare bagageruimte en ook nog twee grote winkelmanden. Het draagvermogen van de Flyte is 160kg.

In tegenstelling tot een 3-wiel scootmobiel die bij het maken van een fout nog weleens eens kan kantelen, is de 5-wiel Quingo Flyte een stabiele scootmobiel. De draaicirkel is kort en u kunt er handig mee manoeuvreren in kleine ruimten. Mocht u onverhoopt toch ergens tegen aan botsen, dan vermindert de Quingo smartbumper de schok en beschermt deze tevens de carrosserie tegen beschadiging.

Verder heeft de 5-wiel Quingo Flyte, in tegenstelling tot de 4-wiel scootmobiel, veel beenruimte wat positief bijdraagt aan het zitcomfort.

Kortom de grote hoeveelheid kwaliteiten van de Quingo Flyte maken dat deze door scootmobielpagina is verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015!

Leuk? post