Partyboot Rotterdam

Bent u wel in voor een gezellig feestje, maar heeft u nog niet nagedacht over een locatie? Geef een spetterend feestje op het water! Bij partyboot Rotterdam bent u aan het juiste adres als het gaat om feestjes op het water. Bij partyboot Rotterdam is elk feestje uniek! Door de verschillende soorten boten die wij aanbieden, maar ook omdat er verschillende locaties en routes mogelijk zijn. Zo maken wij er samen met u een onvergetelijk feestje van!

 

De perfecte locatie.

Bij partyboot Rotterdam zorgen wij voor een perfecte boot bij uw feest. U kunt kiezen uit een wat kleinere boot voor een wat kleiner gezelschap, of om helemaal uit te pakken kunt u kiezen voor een grote boot voor grotere gezelschappen. Onze kleinste boot is geschikt vanaf 4 personen en onze grootse boot is beschikbaar voor wel 1500 personen!

 

Partyboot Rotterdam is geschikt voor een hoop verschillende soorten evenementen, zoals:

 

  • Personeelsfeesten
  • Huwelijksfeesten
  • Verjaardagsfeesten
  • Jubileums
  • Beurzen op het water
  • Riviercruises

 

Ons assortiment.

Ook beschikken wij over verschillende soorten boten. Hier een tweetal voorbeelden van onze partyboten:

 

  • De Thales (een luxe jacht, 4 tot 25 personen, twee salons en een zonnedek.)
  • De James Cook (vernoemd naar ontdekkingsreiziger, geschikt voor 400 man, beschikt over een lift, dansvloer, zonnedek en bar.)

 

De prijzen.

De prijzen voor onze partyboten kunnen verschillen. Op onze website kunt u de prijzen voor de eerste 4 uur bekijken. Na deze 4 uur wordt er een uurtarief berekend. Dit uurtarief kunt u opvragen in een offerte.

 

Bent u al enthousiast? Of wilt u nog meer informatie over de prijzen, de vaarroutes en de aanlegplaatsen weten? Neem dan snel contact op met partyboot Rotterdam! Wij beantwoorden graag al uw vragen en wij helpen u met het maken van de beste keuze voor een ideaal schip voor uw feest. Partyboot Rotterdam heeft al jaren ervaring in het organiseren van feesten en evenementen. Wij wensen u veel plezier met uw evenement!

Leuk? post

Plaats een reactie