De leukste boot van Nederland

Partyboot Amsterdam

De grachten van Amsterdam zijn wereldberoemd. Iedereen kent de pittoreske beelden van bootjes onder de bruggetjes. Wat is er mooier dan Amsterdam te zien vanaf de kade? Amsterdam zien vanaf het water. Vanaf de grachten ziet Amsterdam er ineens heel anders uit. Dat hebben vele mensen al eens ontdekt. Helaas heeft nog niet iedereen partyboot Amsterdam ontdekt.

Partyboot Amsterdam verhuurt boten voor een feestje. En niet zomaar een feestje, de partyboten zijn gemaakt voor de meest onvergetelijke feesten. Enkele gelegenheden waar partyboten geschikt voor zijn zijn:

  • Personeelsfeesten
  • Huwelijksfeesten
  • Verjaardagsfeesten
  • Jubilea
  • Beurzen
  • Riviercruises

 

De feesten zullen onvergetelijk worden, een goed sfeer op een nieuwe en steeds veranderende locatie. Zo is het feest geen moment hetzelfde en heeft iedereen een onvergetelijke tijd.

Partyboot Amsterdam heeft 13 verschillende soorten boten. De boten hebben elk hun eigen capaciteit. Zo is een partyboot nooit te groot of te klein voor een groep.

Bijvoorbeeld:

De Hydrograaf is een partyboot die geschikt is voor 120 personen, de Elvira is geschikt tot 60 personen. Daarnaast de Prins van Oranje, geschikt voor maximaal 500 personen. De grootste boot is de Ocean Diva Futural, deze is geschikt voor maximaal 1500 personen. De grootste boot is dus uitermate geschikt voor beurzen, shows, evenementen en grote feesten.

De boten zijn allemaal voor verschillende tijden te huur. De minimale tijden zijn de tijden waarvoor de prijs vast staat. Na de minimaal duur (meestal 4 uur) wordt de prijs uur door berekend.

Neem snel contact op met partyboot Amsterdam om erachter te komen welke boot het meest geschikt is voor uw feest! De site van partyboot Amsterdam bevat alle boten zodat u een goed beeld krijgt van de beschikbare boten. Partyboot Amsterdam maakt uw feest onvergetelijk. Voor de beschikbare data, prijzen, vaarroutes en aanlegplaatsen kunt u telefonisch contact opnemen met partyboot Amsterdam, de medewerkers helpen u graag verder!

Leuk? post