5 tips voor het huren van een partybus

Je hebt besloten om een partybus te huren voor je uitje. De vraag is hoe huur je een partybus? Er komt nogal wat kijken bij het huren van een partybus. Daarom hebben we dit artikel geschreven waarin we 5 tips hebben verzameld die ervoor gaan zorgen dat je een geweldige avond zult beleven met de partybus.

1. Plan van te voren

Partybussen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ga je naar een drukbezocht evenement of concert, dan zijn er vast mensen met hetzelfde idee als jij. Dus door ver van te voren een partybus te regelen, verzeker je jezelf ervan dat je een kostenefficiënte bus huurt met alle voorzieningen die je wilt.

2. Kies de juiste bus

Net als bij een echt feestje wil je dat de partybus genoeg ruimte biedt voor al je gasten, maar niet zo groot is dat er geen feestje kan ontstaan. Probeer er dus ver van te voren achter te komen hoeveel mensen meegaan.

3. Kies je bestemming

Oké, dit is misschien een wat voor de hand liggende tip, maar een busreis bestaat doorgaans niet uit één enkele bestemming. Misschien ga je naar een concert, maar ga je daarvoor uit eten in een restaurant. Het is belangrijk dat je dit van tevoren aangeeft, zodat de chauffeur zijn route kan plannen.

4. Hoeveel kost het?

Zorg ervoor dat je een goede kostenberekening maakt. Vaak worden de kosten gedeeld door de groep. Niets is zo irritant dat jij als organisator er later achter komt dat er extra kosten waren. Die kosten terugkrijgen van de rest van de groep is vaak vrij lastig. Probeer er dus van te voren achter te komen hoeveel de busreis bij elkaar gaat kosten, zodat je dit meteen aan je medepassagiers kunt mededelen en niet achteraf met de rekening hoeft te komen.

5. Drinken & snacks

Veel partybussen zijn voorzien van een bar. Dit is niet altijd het geval. Ook weet je niet wat er aan boord is qua drinken en snacks. Probeer dit te achterhalen en sla zo nodig zelf wat in. Een partybus is meestal voorzien van een of meerdere koelkasten, dus je kunt zo jullie favoriete drankje meenemen en in de koelkast bewaren.

Hopelijk heb je iets aan deze tips. We wensen je in ieder geval veel plezier met je uitje en de busreis ernaartoe!

5/5 - (1)

Plaats een reactie