Hulp bij het kopen van uw ideale stelling

Een stelling is onmisbaar in vele bedrijven, magazijnen en organisaties. Een stelling kopen is een lastig proces. Er zijn veel bedrijven die een stelling aanbieden, er zijn veel verschillende vormen en uitvoeringen van stellingen. Een stelling kopen is dus een bezigheid waar veel tijd en aandacht in gestoken moet worden. zeker gezien een goede stelling vele jaren dient mee te gaan. Een stelling in een magazijn kan een paternoster stelling zijn, een draagarmstelling, een palletstelling of een legbakstelling. Deze verschillende soorten stellingen hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. De voor- en nadelen verschillen per product die opgeslagen moet worden.

 

Bij het kiezen van een stelling dient u rekening te houden met verschillende aspecten:

  • Gewicht en afmetingen van de goederen die opgeslagen dienen te worden.
  • Hoogte van het gebouw waarin de stelling gebouwd zal worden
  • Het aantal beschikbare vierkante meters waarop de stelling gebouwd kan worden
  • De roulatiesnelheid waarmee de producten worden opgeslagen en opgehaald.

 

Een stelling kopen wordt op deze manier al een stuk overzichtelijker. Toch zijn er nog vele andere aspecten waar u rekening mee dient te houden. Het is daarom aan te raden om een professional aan te nemen. Dit zou Ferretto Group kunnen zijn. Ferretto Group is in Europa een bekende en grote stelling producent.

 

Ferretto Group is een grote speler. Dat resulteert erin dat het bedrijf het gehele proces kan overzien. Vanaf het ontwikkelen van de ideale stelling tot het bouwen en het onderhouden, alles kan bij 1 bedrijf. Dit bedrijf zorgt ervoor dat een stelling kopen een stuk minder stressvol en een stuk overzichtelijker wordt. Uw ideale stelling is dus binnen handbereik. Koop een stelling bij Ferretto Group en uw magazijn wordt nog optimaler benut dan u ooit gedacht had. Maak vrijblijvend een afspraak of stel uw vragen telefonisch. De experts van Ferretto Group helpen u graag bij al uw vragen!

Leuk? post