HPL – doorbraak in laminaat en interieurinrichting!

De laatste jaren hebben technieken, manieren van werken en producten over de hele wereld flinke stappen gemaakt. Alles wordt van steeds betere kwaliteit en onze standaarden gaan daarmee ook omhoog. Producten die 5 tot 10 jaar geleden luxe waren zijn vandaag de dag heel normaal. Ook voor interieurinrichtingen zijn er veel dingen veranderd. Zo is er tegenwoordig ook HPL. Dit staat voor High Pressure Laminate en is een doorbraak in laminaat techniek. Het is vele malen steviger en beter te personaliseren.

Bent u benieuwd naar wat HPL is, wat de mogelijkheden zijn en hoe dat in zijn werking gaat? Dan zit u bij Abet Laminati aan het juiste adres! Zij zijn een internationale leverancier van dit type laminaat en leveren altijd hoge kwaliteit. Daarbij zijn er bij hun eindeloos veel mogelijkheden. Ook wel het walhalla van de interieurarchitecten.

HPL toepassen

Als interieurarchitect en ook als opdrachtgever wilt u dat alle ruimte zo effectief mogelijk ingezet wordt. Naast dat het effectief is, moet de inrichting ook creatief zijn en er goed aangekleed uitzien. Daar zit veelal een flinke uitdaging in, want objecten moeten door de aanpassingen ook niet bulky worden. Dit product biedt vanwege de vele toepassingsmogelijkheden een totaal oplossing hiervoor.

Het laminaat kan namelijk in verschillende elementen toegepast worden. Dit gaat van kastdeurtjes tot bureaubladen tot zelfs de wandbekleding toe. Omdat het HPL geen dik product is neemt het ook niet meer ruimte op dan het zou moeten. U kant dan ook kiezen uit een extra dunne of massievere uitvoering.

Exterieur van uw pand

Omdat het een dun en niet al te zwaar product is, is het uitstekend te gebruiken voor de bekleding van het exterieur van uw pand. Hiervoor is namelijk het robuuste en weerbestendige MEG HPL ontwikkeld. Dit is afgekort voor Material Exterior Grade en betekend dus dat het geschikt is voor buitengebruik. Dit is in zowel dunne als massieve uitvoering te verkrijgen.

Contact en informatie

Bent u benieuwd naar wat er in en rondom uw pand mogelijk is met HPL of wilt u dit weten voor uw project? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!

Leuk? post

Plaats een reactie