Glaswanden zijn ideaal voor uw kantoor!

Glaswanden zijn een goede manier om wanden te plaatsen in je pand, zonder in te leveren op ruimte, openheid en licht in het pand. Wanneer je een pand hebt kies je er meestal voor om deze zo licht mogelijk te laten bouwen. Veel licht ziet er mooier uit, natuurlijk en het werk in een licht gebouw fijner dan in een donkere kamer. Een kamer grote kamer in een bedrijfsgebouw kan echter wel erg rumoerig zijn. Een rumoerige kamer werkt hard werken weer tegen. Een rumoerige kamer zorgt ervoor dat werknemers snel zijn afgeleid. Dat zorgt voor een vermindering in de kwaliteit van de output.

 

Open maar toch intiemer

Een manier om de ruimte in de kamer op te splitsen zonder donkere muren, is gebruik maken van glaswanden. Glaswanden zijn een goede oplossing voor dit probleem. Ze laten al het licht door, maar zorgen er op hun beurt weer wel voor dat het geluid wordt tegengehouden. Zo houd het kantoor toch zijn lichte, open ruimte maar kunnen mensen in meer stilte werken.

 

Brakel Totaal Project

Een bedrijf dat glaswanden voor u kan leveren is Brakel Totaal Project. Brakel Totaal Project beschikt over een eigen fabriek. In deze fabriek kan Brakel Totaal Project glaswanden maken die volledig aan uw eisen voldoen.

 

Volledig volgens uw wensen

Glaswanden van Brakel Totaal Project kunnen precies gemaakt worden zoals u dat wilt. Zo zijn de glaswanden te verkrijgen met: enkel of dubbel glas, brandwerende systemen, gekleurd glas, ronde wanden, glas met folie, elke afmeting.

 

De glaswanden van Brakel Totaal Project worden geleverd en geïnstalleerd door Brakel Totaal Project. Het bedrijf kan de glaswanden zonder overlast installeren. Zo kunt u gebruik blijven maken van het pand, ondanks dat de verbouwing uitgevoerd wordt.

 

Glaswanden van Brakel Totaal Project zijn de ideale manier om een kamer, ruimte of pand intiemer te maken, zonder licht en openheid te moeten inleveren! Neem vrijblijvend contact op, of bezoek de website om contact op te doen voor uw wand.

Leuk? post