Entresolvloeren, extra ruimte in uw gebouw!

Een grote verbouwing om meer ruimte te krijgen? Dat is niet meer nodig met het gebruik van entresolvloeren!

Magazijnen met weinig ruimte kunnen eenvoudig uitgebreid worden. Dit zal geen grote verbouwing kosten. Al is dit niet bij iedereen bekend. Wanneer een magazijn te klein wordt denken de eigenaren vaak (ten onrechte) aan een dure verbouwing, of een nog duurdere verhuizing. Dit is echter in lang niet alle gevallen noodzakelijk, een goedkopere en efficiëntere oplossing ligt binnen handbereik.

 Meer dan een vloer

De grote oplossing is het installeren van entresolvloeren. Magazijnen, winkels of grote ruimtes kunnen namelijk uitgerust worden met entresolvloeren. Entresolvloeren zijn een ontzettend goede oplossing voor een gebrek aan ruimte. Een entresolvloer is een tweede verdieping die geïnstalleerd wordt op de begane grond. Dat gebeurt zonder ingrijpende verbouwingen, omdat de entresolvloeren op de begane grond staan. Geen grote verbouwing aan de structuur van het pand, slechts een installatie. De vloeren worden zo gemaakt dat ze helemaal geïntegreerd worden in het gebouw. De entresolvloeren kunnen uitgerust worden met sprinklers, wand en vloer afwerking, en alle bedrading kan worden weggewerkt in de structuur. Hierdoor kunnende vloeren zelfs gebruikt worden voor show doeleinden, of als extra kantoorruimte.

Ferretto Group

Een entresolvloer koopt u niet eventjes bij de supermarkt. U moet naar een specialistische zaak om daar de opties te bekijken. Een bedrijf dat u kan helpen is Ferretto Group. Ferretto Group is een internationaal bedrijf dat actief is in Nederland. Het bedrijf is al jarenlang bezig met het bedenken van magazijn- en logistieke oplossingen. Ferretto Group heeft veel ervaring met het installeren van entresolvloeren.

De vloeren die Ferretto Group installeert zijn vloeren van het GL8 model. Een GL8 is de benaming voor een entresolvloer van een Italiaanse leverancier. Een leverancier die bekend staat om de kwaliteit van de producten. De GL8 hebben een standaard overbrugging van 8 meter. Dat is een grote afstand, en zorgt ervoor dat de vloer waarop de entresolvloer geïnstalleerd wordt helemaal vrij blijft.

Neem snel contact op met Ferretto Group om geheel vrijblijvend meer informatie in te winnen over de entresolvloeren.

Leuk? post