Voordelen van een eigen spa

Heb je ook weleens zin om lekker te relaxen? Maar geen zin om daarvoor te reizen. Waterwellness zet een aantal voordelen van het hebben van een eigen spa op een rijtje:

Gemak

De eerste is uiteraard vrij simpel. Dit is natuurlijk het gemak. Een spa in je achtertuin is ideaal, je hoeft er niet eens voor weg. Je hoeft niet te reizen, parkeerkosten te betalen en geen onnodige spullen mee te nemen. Als je stress hebt en je weet het even niet meer is dan staat jouw spa thuis voor je klaar. Je kunt dus elk moment gebruik maken wanneer jij wilt of dit nu in de nacht is of in vroege morgen jij bent de baas!

Je behoudt je privacy

Je kent het wel. Als je ergens anders naartoe gaat zit je met allemaal onbekende mensen samen in een bad. Niet iedereen vind dit even fijn. Met jouw eigen spa bepaal jij wie er allemaal in jouw spa mag komen. Je kunt ervoor zorgen dat je bij het plaatsen van jouw spa ook de achtertuin goed bedekt is. Vooral als je niet van nieuwsgierige buren houdt.

Controle over de hygiëne

Je kent het wel. Je stapt net in de spa en vraagt jezelf af wat voor mensen allemaal al hierin hebben gezeten en wat voor persoonlijke hygiëne deze mensen hebben. Deze gedachte kun je volledig wegnemen wanneer jij een eigen spa hebt. Waarschijnlijk nemen alleen jijzelf en je familie of vrienden nemen plaats in deze spa. Dit zorgt ervoor dat jij de totale controle hebt over de hygiëne van jouw spa!

Voeg iets toe

Je hebt zelf ook de volledige vrijheid om een keer iets toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld eens een keer een geurtje toevoegen. Of maak eens gebruik van een bruisbal. In de sauna heb je hier helemaal niets over te vertellen. Bij jouw eigen spa dus wel!

Medische voordelen

Heb je net een zware training achter de rug, die eigenlijk garantie geeft op spierpijn? Dan kun je door snel na de training in je eigen spa te stappen ervoor zorgen dat deze spierpijn gaat verminderen. Daarnaast kan het ook helpen als je last hebt van een te hoge bloeddruk.

Leuk? post

Plaats een reactie