Veegmachines voor het zware werk

Een veegmachine is handig wanneer u regelmatig een behoorlijke oppervlakte stof of blad vrij wilt houden. Professionele veegmachines voor thuisgebruik worden steeds populairder bij consumenten maar ook het zakelijke gebruik van de veegmachine is de laatste Jaren sterk toegenomen. In dit artikel beschrijven we de mogelijkheden van een veegmachine voor beide doelgroepen.

veegmachine

Veegmachines voor consumenten

U herkent het vast wel de herfst komt eraan en het blad valt van de bomen. Elke week weer kunt u uw oprit bladvrij maken en dit is een behoorlijke klus. Met een veegmachine kunt u eenvoudig tot in het kleinste detail stof, zand, vuil, water, granulaat, sneeuw en ijs verwijderen. Een veegmachine wordt steeds populairder bij consumenten aangezien de levensduur en het gemak in combinatie met de mogelijkheden beter is dan bijvoorbeeld bestaande bladblazers. Met een veegmachine vang je direct alle afval eenvoudig op en de borstels zorgen ervoor dat alles extra schoon wordt geveegd. Bovendien heft u direct een goede sneeuwschuiver voor in de winter omdat u een veegmachine multifunctioneel kunt inzetten. Een veegmachine is net als een motormaaier uitgerust met een sterke benzinemotor en gaat erg lang mee. Het onderhoud is minimaal en het gebruik is ideaal voor zowel tuinpaden, binnenplaatsen, bladverwijdering, mosverwijdering en of gladheidsbestrijding.

 

Veegmachines voor bedrijven

In de zakelijke markt zie je al veel voorbeelden voor het professioneel gebruik van een veegmachine. Campings, sportverenigingen, gemeenten, provincies, havenbedrijven maar ook diverse ondernemingen maken gebruik van de veegmachine om openbare of prive parkeerplaatsen, opritten etc. vuil en sneeuwvrij te houden.

 

Accessoires voor de veegmachine

Wanneer u eenmaal een veegmachine heft aangeschaft kunt u deze uitbreiden met verschillende accessoires als extra opvangbak in verschillende formaten, stofkap voor het zware werk, blad, hooi, stro of mestschuif, koplampen, elektrische water sprenkelinstallatie, Sneeuwschuif, Trec wielen voor zwaar terrein en nog veel meer accessoires die uw veegmachine nog meer multifunctioneel maken.

 

Wanneer u meer informatie wilt over de veegmachine bekijk dan rustig eens de collectie van Tielburger.

 

 

Leuk? post