Aerocover Parasolhoes – Bescherm optimaal uw zweefparasol

Uw parasol het hele jaar buiten laten staan? De meeste parasol kunnen daar tegen alleen zullen ze mooier en beter blijven als ze beschermd worden met een Aerocover parasolhoes.

Waar is de Aerocover parasolhoes van gemaakt?

De parasolhoes is gemaakt van een ripstop polyester wat er voor zorgt dat de hoes soepel blijft. Ook als het koud is blijft de hoes soepel. Dit zorgt ervoor dat de hoes bijna geen kans op scheuren. Bij de Aerocover parasolhoes wordt altijd een handige stok mee geleverd zodat de hoes eenvoudig over de parasol is te bevestigen. De parasolhoes heeft aan de onderzijde een handig trekkoord zodat hoes mooi om de parasol zal blijven zitten.

Aerocover parasolhoes, recht of boogvorm?

Van der Garde Tuinmeubelen heeft besloten om de 2 meest gangbare parasolhoezen in zijn assortiment op te nemen, namelijk. De Aerocover zweefparasolhoes recht en de Aerocover zweefparasolhoes XL met een banaanvorm. De rechte parasolhoes is geschikt voor bijna alle zweefparasols met een rechte mast. De Afmeting van de beschermhoes is 250×55/60 cm. De aerocover zweefparasolhoes XL is speciaal geschikt voor zweefparasols met een gebogen mast. Deze beschermhoes is ook extra breed namelijk 85 cm. Met de rits aan de zijkant is de hoes eenvoudig dicht te ritsen en zorgt u ervoor dat de parasol mooi schoon en in goed conditie blijft.

Aerocover parasolhoes stokjes
Aerocover parasolhoes voor bevestigen van parasolhoes
Aerocover parasolhoes
Aerocover parasolhoes, rechte Variant

 

Aerocover parasolhoes kopen?

Bij Van der Garde Tuinmeubelen koopt u de beschermhoes voor uw parasol. De parasolhoezen zijn erg scherp geprijsd en ook de verzending gebeurt vrijwel altijd de zelfde dag. Meer weten? bel naar 0488-441220 of mail naar info@vdgarde.nl

Leuk? post