Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

Bij tennispark De Delftse Hout kunt u meer dan alleen een potje tennissen. U kunt bij ons op het park ook een hapje en een drankje nemen, en ook een zaal huren. Delft heeft met tennispark De Delftse Hout een van de meest veelzijdige tennisparken van Nederland in haar gelederen; bij ons is alles mogelijk en kunt u een compleet dagje uit organiseren. Wilt u een mooie en multifunctionele zaal huren? Delft is de plek waar u moet zijn!

 

We merken bij tennispark De Delftse Hout dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om hun bedrijfsuitje bij ons op het tennispark te organiseren. Deze ontwikkeling verbaast ons niets aangezien sport het perfecte middel is om de teamspirit te versterken. Uit onderzoek is gebleken dat tennis met het bedrijf zowel de betrokkenheid van het personeel verhoogt als het ziekteverzuim binnen een bedrijf verlaagt. U leest het al, er zitten in feite alleen maar voordelen aan een bedrijfsuitje op ons tennispark.

 

Waarom tennispark De Delftse Hout?

Ons tennispark is er een die u zelden elders tegen het lijf zal lopen. De Delftse Hout staat bekend om haar veelzijdigheid en dit imago is ontstaan dankzij de diverse faciliteiten die u op ons park kunt vinden. We zijn meer dan alleen een stel tennisbanen; we zijn een plek waar van alles mogelijk is. Wanneer u een bedrijfsuitje bij ons organiseert kunt u eenvoudig bij ons een zaal huren. Delft is goed bereikbaar waardoor een teamuitje in ons tennispark een absolute aanrader is voor iedereen in het land!

 

Stelt u zich eens voor: een compleet bedrijfsuitje op ons tennispark met alles erop en eraan. Uw personeel heeft de dag van haar leven, er wordt volop genoten van de uitgebreide en exotische keuken en daarnaast kunt u ook nog eens een prachtige zaal huren. Delft is de plek waar alles gebeurt!

Leuk? post

Plaats een reactie