Voetbalfans, let op: dit wilt u niet missen!

De echte voetbalfans onder ons behoeven natuurlijk geen uitleg meer over wat de Amsterdam Arena precies is en wat daar aan soort activiteiten plaatsvinden. Als fan weet u dat de Arena de thuishaven is van voetbalclub Ajax en dat deze regelmatig wedstrijden speelt in het stadion. Ook interlands die het Nederlands elftal speelt, zijn u vast bekend. Het kan alleen wel zo zijn dat u misschien niet precies altijd weet welke wedstrijden wanneer worden gespeeld. Daarnaast zijn er ook verschillende evenementen in de Arena die te maken hebben met voetbal. In dit artikel leest u meer over welke evenementen dit zijn.

Een overzicht van maanden

Het komende jaar zijn er bijna elke maand wel een paar wedstrijden in de Arena. Hieronder staat per maand aangegeven welke wedstrijden er plaatsvinden

April 2017

  • Zondag 2 april vindt er een spannende wedstrijd plaats in de Arena. Velen kijken hiernaar uit. Ajax zal dan spelen tegen de voetbalclub Feyenoord.
  • Woensdag 5 april vindt de tweede wedstrijd van de maand in de Arena plaats. Ajax zal dan spelen tegen club AZ.
  • Donderdag 13 april vindt de derde wedstrijd van de maand plaats in de Arena. Ajax speelt deze dag tegen Schalke 04.
  • Zondag 16 april vindt de laatste wedstrijd van de maand in de Arena plaats. Ajax zal dan tegen sc Heerenveen voetballen.

Mei 2017

  • Zondag 7 mei speelt Ajax een wedstrijd tegen de Deventerse voetbalclub Go Ahead Eagles.

September 2017

  • Zondag 3 september speelt het Nederlands elftal een wedstrijd tegen Bulgarije. Deze wedstrijd is voor de kwalificatie van het WK in 2018.

Oktober 2017

  • Dinsdag 10 oktober speelt het Nederlands elftal de tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK in 2018. Deze keer tegen Zweden.

Een paar huishoudelijke mededelingen

Wilt u één van de bovenstaande wedstrijden bijwonen, maar heeft u geen seizoenkaart? Geen probleem! Ook zonder seizoenkaart kunt u deze wedstrijd bijwonen. Het enige wat u dan hoeft te doen is online tickets kopen voor de wedstrijd waar u naartoe wilt. Als u slim bent, koopt u gelijk een parkeerticket voor de wedstrijd. Zo kunt u uw auto makkelijk kwijt als u de wedstrijd die u graag wilt zien gaat bijwonen. Parkeren bij de Arena in Amsterdam is supermakkelijk. De parkeergarage waar u uw ticket dan koopt, is namelijk dichtbij het stadion. Dat zorgt ervoor dat u de drukte kunt vermijden voor en na afloop van de wedstrijd. Zo kunt u zorgeloos genieten van de wedstrijd!

Leuk? post

Plaats een reactie