Verschillende soorten golf regenkleding

Mocht iedereen het voor het zeggen hebben dan zou waarschijnlijk elke dag de zon volop schijnen. Helaas moeten we ook rekening houden met het regenweer. Soms is golfen in het regenweer helaas onvermijdelijk. Denk maar dat men aan het golfen is en ineens komt het water met bakken uit de lucht vallen. Een echte golfer gaat door tot het bittere einde en zal niet stoppen voor alle holes zijn afgewerkt. Deze golfer kiest daarom voor goede golf regenkleding.

Waterdichte regenkledij

Heel belangrijk en ook logisch is dat alle regenkledij dat er beschikbaar is allemaal waterdicht zijn. Men kan gemakkelijk een waterdichte jack vinden tot een waterdichte broek. Er zijn zelfs aanbieders van kledij die de kleding maakt in gewoon stof voor in de zon en dezelfde kleuren voor het regenpak. Als je niet weet wat je het beste aankoopt dan doe je er goed aan om of op het internet te kijken of een paar sportwinkels af te gaan. Er bestaan immers ook golfregenpakken uit één set. Men houdt de kleuren bij elkaar.

Waterdichte handschoenen voor mannen en vrouwen

Men zegt altijd ie buitensport is een gelukkig en gezond mens. Dat is ook zo, maar je moet ook voorzichtig zijn met buiten te sporten in de regen. Door de regen koelt een mens af en de dag erna kan je veel last hebben van hoesten en koorts, dus is het altijd aangeraden om je volledig waterdicht te maken. Daarom is het gebruik van waterdichte handschoenen altijd aangeraden. De handen zullen niet per se gaan zweten omdat je aan het sporten bent. Dankzij de speciale verluchting krijgen je handen en het lichaam voldoende verse lucht. Als het dan opgehouden is met regenen, ben je tenminste droog.

Regenjack

Alle regenjacks bestemd voor golfen hebben allemaal een ventilatievak op de rug. Hierdoor zal je niet gaan zweten en krijgt je lichaam toch voldoende verse lucht elke seconde. Men kan de capuchon afnemen of erop laten zitten en het materiaal bestaat uit 90% polyester en 10% spandex.

Leuk? post