Tennisbaan huren

Tennisbaan huren

Een mooie tennisbaan huren kan gemakkelijk bij tennispark De Delftse Hout. Wij beschikken over een groot aantal tennisbanen die er het hele jaar lang fantastisch bij liggen. Vrijwel alles is bij ons mogelijk: we beschikken over zowel binnenbanen als gravelbanen. Een tennisbaan huren kan allerlei redenen hebben en wanneer u besluit om bij ons een potje te komen tennissen zal u hier alleen maar voordelen mee ondervinden.

 

De prijzen die we hanteren bij het verhuren van banen verschillen van elkaar en zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de tijd van het jaar en het aantal banen dat u wilt huren. Kijk voor alle tarieven en opties snel op onze website!

 

Waarom zou u bij ons een tennisbaan huren?

Een van de meest voorkomende redenen om bij ons een baan te huren is de toepassing als bedrijfsuitje. Het is een bewezen gegeven dat een sportief teamuitje op zeer positieve wijzen kan bijdragen aan de sfeer en cultuur binnen uw bedrijf: het leidt tot onder andere minder ziekteverzuim en meer betrokkenheid, en dus prestaties. Ook als klantenuitje is een tennisbaan bij ons huren een uitstekende optie, aangezien het de zakelijke relatie kan versterken op een sportieve manier. Feitelijk kent een tennisbaan huren voor professionele redenen bij tennispark De Delftse Hout uitsluitend voordelen en positieve gevolgen!

 

Op ons park zijn er ontzettend veel mogelijkheden wanneer u een of meerdere banen huurt. U mag zelf bepalen hoe lang u de banen inhuurt en u heeft ook de mogelijkheid om de sportieve activiteiten te combineren met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

 

Tijdens een bedrijfsuitje raden wij u aan om een clinic te volgen met uw team. Tijdens een clinic kunnen gevorderde tennissers sporten op hun eigen niveau en kunnen beginners op een goede manier kennismaken met de sport. Een tennisbaan huren doet u bij tennispark De Delftse Hout!

Leuk? post

Plaats een reactie