Sportprijzen voor hockey

Hockey is een teamsport waarbij gerekend kan worden op vele wedstrijden. Wedstrijden waarbij een team voor de volle 100% voor een beker gaat. Het is een bijzondere sport die voor zowel vrouwen als mannen is, maar meer door vrouwen gespeeld wordt. Zo kan voetbal gezien worden als mannensport en hockey gezien worden als vrouwensport.

Na het spelen van goede wedstrijden is het natuurlijk wel de bedoeling dat een team beloond wordt. Dit kan door middel van een beker, een medaille of een beeld van de sport. Het hoeft niet dat een team ook echt de eerste plaats heeft behaald. Het is natuurlijk prachtig om het team gewoon een leuk cadeau te geven. Zo voelen ze zich waarschijnlijk toch nog een winnaar en hebben ze iets om terug te denken aan het mooie moment. Er zijn meerdere opties met betrekking tot de prijzen. Een aantal zijn zeer geschikt voor de sport hockey.

Ten eerste is er natuurlijk de beker. Officieel is de beker voor de absolute nummer één, maar de beker kan ook op andere momenten worden gegeven. Denk aan het team dat al een aantal jaar bestaat of een speler die een recordaantal doelpunten heeft gemaakt. Er is eigenlijk altijd wel reden voor een beker maar dat maakt het zeker niet minder speciaal. Het ontvangen van een beker is altijd fijn. Als u zelf een beker wilt laten maken, kiest u eerst wat er precies op komt te staan. Daarbij kunt u denken aan een hockeyspeler die de bal wegschiet bijvoorbeeld. Vervolgens kiest u zelf de tekst. Zo maakt u de beker persoonlijk en is het nog leuker om deze te ontvangen. De speler of het team weet zeker dat de beker niet zomaar uit een winkel is gehaald, maar dat u hem helemaal zelf heeft ontworpen, en dat is toch speciaal.

Dan is er natuurlijk nog de medaille die niet mag ontbreken. Dit komt eigenlijk op hetzelfde neer als de beker, maar de medaille is voor elke speler. De beker kan bijvoorbeeld in de kantine worden gezet, terwijl de medaille mee naar huis genomen kan worden.

Vind nog veel meer sportprijzen op www.sportprijzen.com

Leuk? post