Dely Bosch

ryan and dely

 

Dely Bosch is geboren op 7 maart 1990 in Amsterdam, Nederland en heeft een grote passie voor skateboarden. Toen hij maar liefst 9 jaar oud was had hij al tricks onder de knie die voor gevorderde skateboarders soms nog steeds lastig zijn. In 2008 showde hij zijn talent in zijn eerste wedstrijd.

Van dit moment was hij niet te stoppen, maar waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van de naam Dely Bosch in de skateboard scene en dat is waarschijnlijk omdat hij uit de media wil blijven. Maar toch is hij te getalenteerd om niet gesponsord te worden. Dely wordt gesponsord door grote bedrijven als Zoo York Skateboards en het Zweedse merk WeSC.

Dely zegt dat hij zijn inspiratie en motivatie uit andere skateboards zoals Raven Tershy haalt die hij ooit ontmoette in San Diego. Bosch ging meerdere keren naar Amerika voor skatetrips en om skate videos te filmen. De beste plek waar hij ooit is geweest is, is Woodward. Hij noemt dit een soort Disney land voor skateboarders. Ook Element skate camp in Noorwegen trok hem erg aan.

Wij hopen om meer van hem te horen in de toekomst.

 

 

20

Leuk? post