Afvallen – Geen straf, maar met plezier weer stralen in je favoriete outfit

Wil jij ook weer in dat leuke jurkje passen? De overtollige zomerkilo’s afvallen? Word je gek van alle mannen met opgepompte spierballen die continu alle apparaten in beslag nemen? Train je strak bij Women Sports only Schoonhoven.

Afvallen.. Het blijft lastig continu op je eten letten en je suf zweten in de sportschool. En na periodes als kerst, Pasen of de all-inclusive zomervakantie zit het er gewoon weer aan.

Wist je dat de beste manier van afvallen een gezonde balans van sporten en gezond eten is? Hierbij bedoelen we niet drastisch stoppen met alles eten wat je lekker vindt, dit houdt geen mens vol. Het is beter om rustig aan de slag te gaan. Geen chips of vet eten meer door de weeks, maar af en toe in het weekend of op een feestje moet kunnen. Afvallen betekent niet jezelf straffen. Een gezonde manier van leven zorgt ervoor dat je gelukkiger bent met jezelf.

Afvallen kan niet zonder sporten. Bij Women Sports only Schoonhoven zijn er verschillende lessen waaraan je mee kan doen. In een groep sporten is gezelliger dan alleen. Daarnaast motiveert iedereen elkaar, zodat je de hele ronde vol houdt. Lessen die je kan volgen zijn:

Body shape

Body shape is een combinatie van aerobics en fitness. Alle spiergroepen komen te pas, waardoor je gehele lichaamsconditie verbeterd.

BBB power

De drie bekende B’s: Buik, Billen & Benen. Hierop ligt de focus tijdens BBB power. Gevarieerde lessen op lekkere muziek.

Total body

Bij de total body workout doe je iedere minuut een andere oefening. Gewichten en de step zorgen voor een intensieve training.

Pilates

Door middel van pilates train je alle spiergroepen. Het rekken van de spieren zorgt voor een evenwichtig en flexibel lichaam.

Circuit training

Tijdens de circuit training wissel je elke 1,5 minuut van station. Een goede beat om de oefeningen op te doen houdt het tempo hoog.

Body pump

Bij body pump draait het om het versterken van de spieren voor kracht en conditie. Alle spiergroepen worden aangepakt.

Extreme workout

Zoals de naam al zegt, deze workout is extreem! Een mix van aerobic, basic steps en oefeningen maakt de workout zeer uitdagend.

Arm- en buikspieren workout

De arm- en buikspieren staan in deze workout centraal. Het eerste deel van de training focus je op de arm- en schouderspieren. Het tweede deel omvat buikspieroefeningen.

Afvallen begint bij Women Sports only Schoonhoven!

Leuk? post

Plaats een reactie