Tissot

Tissot

Bij Juwelier van Willegen hebben we veel verschillende merken in huis, en een van deze merken is Tissot. Tissot is een luxe Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om haar hoge kwaliteit. Het merk behoort tot de grote vijf uit Zwitserland. Het staat bekend om haar vooruitstrevende technieken waarmee zij al eeuwenlang de horlogemarkt domineert. Een goed voorbeeld van zo’n vooruitstrevend product van Tissot is de Touch Collection; horloges met touch sensitive glas met toepassingen als thermometer, altimeter, kompas en barometer.

 

Bij Juwelier van Willegen kunt u een groot aanbod vinden aan horloges van Tissot; we zijn official dealer en daarom zal u bij ons meer dan voldoende keuze hebben.

 

Ons aanbod

Zoals we al eerder aangaven zijn we official dealer van Tissot horloges, en daarom is ons assortiment omtrent dit merk groot en uitgebreid. We hebben verschillende collecties in huis, namelijk de Touch Collection, de T-Sport, de T-Classic, de T-Lady en de Heritage serie.

 

De Touch Collection bestaat uit zeer geavanceerde horloges die te bedienen zijn door middel van het touchscreen. Per type binnen deze collectie zijn de functies verschillend; als u hier meer over wilt weten kunt u ons aanbod van deze serie op onze website bekijken.

 

De T-Sport collectie bestaat uit horloges die gekenmerkt worden door hun sportieve uiterlijk en functies. Het grootste deel van de horloges binnen deze serie beschikken over een rubberen band, en zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor gebruik in water.

 

De T-Classic serie wordt gekenmerkt door haar horloges met een klassieke kast. Dankzij de strakke lijnen en kwarts/mechanisch uurwerk hebben deze horloges een authentiek uiterlijk.

 

De meest speciale collectie van Tissot is de Heritage serie. Deze serie bestaat uit horloges die opnieuw zijn uitgebracht omdat ze een speciale betekenis met zich meedragen uit het verleden.

 

Als u interesse heeft in horloges van Tissot raden wij u aan eens een kijkje te nemen op onze website!

Leuk? post

Plaats een reactie