Tag Heuer het bekendste merk?

Als we gaan kijken naar de meeste bekenden merken als het gaat om horloges en sieraden, dan kan het haast niet anders dan dat Tag Heuer in dat rijtje staat. Natuurlijk staat Rolex en Omega bovenaan. Maar Tag Heuer is zeker niet minder bekend. Het kan zelfs zo zijn dat Tag Heuer een bekender merk is. Dit kan komen door verschillende samenwerkingen en sponsorschap. Zoals bijvoorbeeld die met de formule 1. Tag Heuer is een official sponsor en zijn dus bijna constant te zien tijdens de wedstrijden van deze sport. Tag Heuer blijft zich ook door ontwikkelen en komt ook met een smartwatch. Het model heet Tag Heuer connected.

Het model

Tag Heuer connected is een horloge dat verschillende slimme functies heeft. Zo kun je met het touchscreen scherm de horloge bedienen en beschikt het over een hartslag functie. Wat wel belangrijk is, ondanks het touchscreen scherm blijft de telefoon wel de klasse uitstralen die het merk altijd al heeft gehad. Het is dus niet een simpele smartwatch die buiten het merk Tag Heuer valt. De stijl is nagenoeg hetzelfde als bij de andere modellen van Tag Heuer. Een Tag heuer connected model zijn niet de duurste horloges. Voor ongeveer 1500 euro kunt al beschikken over een Tag Heuer connected.

Juwelier van Willigen

Een horloge als Tag Heuer connected vindt u niet overal. Daarvoor moet u naar een specialist. Juwelier van Willigen is zo’n specialist die dit merk verkoopt. Juwelier van Willigen is een official dealer van dit merk en beschikt dus over een groot assortiment. Mocht u nu willen weten welke specificaties de Tag Heuer connected horloge heeft? Aarzel dan niet en vraag het aan de medewerkers van Juwelier van Willigen. Zij beschikken over voldoende kennis om u volledig in te lichten over deze horloge. Naast de fysieke winkel kunt u zich ook alvast inlezen op de website en het product meteen bestellen.

Leuk? post

Plaats een reactie