Partyboot Rotterdam

Als we het hebben over dé stad die volop in beweging is, hebben we het natuurlijk over Rotterdam. Wat is er dan leuker om deze leuke stad een keer van een andere kant te bekijken? Kom daarom een dag naar ons een huur een partyboot Rotterdam. Onze woordgrap is dan ook; Er zit een enorme vaart in Rotterdam, maar vaart u ook in deze stad? ?Het is enorm leuk om de stad van het water te bekijken. Vaar onder de Erasmusbrug door en langs alle grote gebouwen. Geniet van de rust midden in de grote stad op één van de open wateren. De skyline bekijken met een hapje en drankje in de hand, wie wil dat nu niet

Partyboot Rotterdam laat u alle hoeken van de stad zien

Voor veel verschillende evenementen hebben we bij partyboot Rotterdam iets voor u. Denk bij evenementen aan het vieren van een verjaardagsfeest. Dit is natuurlijk erg gaaf om dit te doen op een boot. Het lijkt erg duur om je feest te geven op boot, maar wanneer u aan uw gasten allemaal een paar euro entree vraagt, kunt u dit gemakkelijk betalen. Ook verhuren we de boten regelmatig aan mensen die een jubileum te vieren hebben. Wat we de laatste jaren ook doen is het regelen van beurzen op het water. We kunnen daarbij alle benodigdheden regelen, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen bedrijfsspullen meenemen voor de presentatie van uw bedrijf.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wilt over Partyboot Rotterdam, kunt u altijd even bij ons op de website kijken. Hier staan bijna alle benodigdheden voor het huren van een boot. Wilt u meer advies over welke boot u het best kan doen voor u en uw gasten? We maken met u graag een afspraak. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Leuk? post

Plaats een reactie