legbordstelling

Optimaal uw magazijnruimte benutten, dat is toch wat iedereen wil? Maar hoe doe je dat nu? Dit kan onder andere door een stelling in uw magazijn te plaatsen. Alleen welke stelling het beste bij u past? Een van de meest gebruikte stellingen is de legbordstelling, welke voor iedere ruimte geschikt is. De legbordstelling is namelijk aan iedere ruimte aan te passen. De vele voordelen van een legbordstelling komen in de volgende alinea aan de orde. Daarnaast heeft u na het lezen van dit artikel een helder beeld over het feit of de legbordstelling geschikt is voor uw magazijnruimte.

Voordelen legbordstelling

De legbordstelling is er in verschillende soorten en maten en heeft vele voordelen. Deze voordelen zullen hieronder op een rij gezet worden:

  • De legbordstelling is gemakkelijk, zonder vakkundig personeel, te plaatsen.
  • Uitbreiding is zonder problemen mogelijk doordat het systeembouwprincipe slim ontworpen is.
  • De legbordstelling kan op maat gemaakt worden voor uw archief, kantoor of magazijn.
  • Het is mogelijk om de legbordstelling te combineren met een verdiepingsvloer. Hierdoor ontstaat een entrosolvloer die veel voordelen biedt.
  • In de legbordstelling kunnen laden, bakken, verdeelschotten en deuren geplaatst worden om gemakkelijk kleine artikelen in op te slaan.

 

Wanneer een legbordstelling voor uw magazijn?

Een legbordstelling wordt vaak in kleine magazijnruimten gebruikt, want zo kan de ruimte optimaal benut worden. Ook wordt een legbordstelling u vooral aangeraden als u vooral lichte artikelen op wilt slaan. Daarnaast is het mogelijk om de legbordstelling op maat te laten maken, zodat u het magazijn op uw eigen manier kan inrichten en deze perfect bij de artikelen en ruimte past. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat de legbordstelling in eigenlijk alle ruimten te plaatsen is. Wanneer u dus lichte producten opslaat, past de legbordstelling perfect bij uw magazijn. Met de legbordstelling wordt uw magazijnruimte optimaal benut.

 

Legbordstelling bij Feretto Group

Hulp bij het vinden van de juiste stelling voor uw magazijn en iemand die meedenkt tijdens het gehele proces? Dat is wat Feretto Group voor u kan waarmake494526-500x105n. Zij bieden uw kwaliteit en zetten de klant voorop. Hierdoor zal u zeker weten niet teleurgesteld weggaan bij Feretto Group. Bent u op zoek naar meer informatie over de verschillende stellingen of de werkwijze van Feretto Group? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 024-7600840.

 

 

Leuk? post