Elektrische haard speciaal voor u

Bij ons heeft u altijd en ruim aanbod aan verschillende elektrische haard. Wat het leuke is aan een elektrische haard, is dat dat deze simpelweg aan te sluiten is aan de stroomaansluiting. Dus geen open haard idee, maar zeker wel voldoende warmte. Er zijn altijd een paar geruchten van mensen die beweren dat een elektrische veel minder warmt geeft, maar dit is zeker niet waar. Een haard die werkt op elektriciteit is bijna nog beter qua warmte.

Verscheidenheid elektrische haard

Bij ons vind je veel verschillende soorten, daarom is een elektrische haard zo leuk. Om te beginnen heb je een haard die in de muur wordt geplaats. Wel moet je hierbij opletten in welke muur dit gebeurd. In veel muren kan dit ook zeker niet. Een oplossing die we daarvoor bieden is het plaatsen van extra tussenmuurtje waarin de haard wel kan. Een andere optie is de haard die aan de muur wordt geplaatst. Met deze optie wordt je haard een ware eyecatcher, omdat deze mooi in je huis hangt. Dit is ook weer een lastiger model als het gaat om de plaatsing van de haard. De laatste optie die we aanbieden is een losstaande haard die vaak voor een muur staat. Deze kan in ieder soort huis en voor elke muur gezet. Het enige criteria hierbij is dat er voldoende ruimte in je huis moet zijn voor een dusdanige haard.

Gemakkelijk bij u in huis

Bij de grootste haardenwinkel in de Benelux kunt u altijd bij ons terecht. We zijn natuurlijk telefonisch te bereiken, maar het is zeker ook de moeite waard om even langs te komen bij ons in de showroom. Hier heeft u de kans om alles te ontdekken wat wij te bieden hebben. Met onze ruim 170 haarden is er genoeg te ontdekken. Kom gerust langs.

Leuk? post

Plaats een reactie