Paradijselijke stranden en veel meer op Zanzibar

Vraag eens rond in je vriendenkring wat de ultieme droom vakantiebestemming van je vrienden is. Geheid dat namen als Zanzibar, Malediven en Indonesië genoemd worden. Dit is niet gek want deze landen staan bij de meeste Nederlanders hoog op het verlanglijstje om te bezoeken met een vakantie. Wat vooral heel erg aanspreekt bij Bali is de cultuur en natuur, bij de Malediven geldt dat Nederlanders dit zien als het ware paradijs, maar het mooiste is als je dit allemaal met elkaar kunt combineren en dan komen Nederlanders uit bij Zanzibar. Een aanrader is het Senegambia Beach Resort. Dit is een luxe resort waar u een geweldige vakantie kan vieren!

Zanzibar is een eiland aan de oostkust van Afrika, het eiland maakt deel uit van Tanzania. Samen met het eiland Mafia worden de eilanden ook wel de Specerijeneilanden genoemd. De belangrijkste stad is gelijknamig aan die van het eiland, dit komt door zijn vrijhaven en de historische binnenstad Stone Town. De belangrijkste inkomstenbron van Zanzibar is naast specerijen, toerisme. Op het eiland vindt je wonderschone resorts waar je je waant in het paradijs. Parelwitte zandstranden, azuurblauwe zee en wuivende palmbomen dat is hoe je Zanzibar het beste kan omschrijven. Maar het mooiste is dat het eiland een rijke geschiedenis en cultuur heeft waardoor het veel meer is dan paradijselijke stranden.

Een vakantie naar Zanzibar is allerminst goedkoop, je zal er even voor moeten sparen maar als je eenmaal de reissom bij een hebt zal je genieten van een ongelooflijk bijzondere vakantie. Combineer de perfecte ingrediënten van zon, zee en strand met cultuur, natuur en de geschiedenis van het eiland voor een overweldigende vakantie. Doordat Zanzibar een meer dan uitstekend klimaat heeft is het mogelijk om het hele jaar door een vakantie te boeken naar het fantastische Zanzibar.Een voorbeeld hiervan is het luxe Chogogo Resort. Bij het plannen van een vakantie naar Zanzibar is het verstandig om goed te kijken wanneer je het voordeligst naar Zanzibar kunt reizen want in de prijs van de resi zit nogal enig verschil per maand. Zie jij jezelf ook al op het parelwitte zandstrand liggen en heerlijk relaxen op het resort naar keuze? Bekijk direct het aanbod Zanzibar vakanties en boek je all inclusive vakantie naar het paradijs, waar de perfecte mix van ingrediënten aanwezig is voor een onvergetelijke vakantie.

Leuk? post