Zoveel concerten, hoe maak je een keuze?

Soms kan het lastig zijn om een keuze te maken naar welk concert je gaat. Er zijn er tegenwoordig namelijk zoveel. Dat heeft natuurlijk ook wel weer voordelen. Zo is er altijd een concert ergens in Nederland die jij de moeite waard vindt om te bezoeken. In dit artikel worden een paar concerten uitgelicht die in 2017 plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Misschien doe je nog wat inspiratie op en wordt het kiezen van een concert dat je wilt bezoeken een stukje makkelijker. Kijk je mee?

Concerten in Ahoy

Elke maand vindt er een aantal concerten plaats. Hieronder staat voor de aankomende vier maanden weergegeven welke concerten er plaatsvinden. Zo heb jij een overzichtelijke weergave die je hopelijk wat inspiratie geeft.

April

  • Pal Mundo Festival: dit festival vindt in het vroege voorjaar plaats, namelijk op 22 april. Het is de vierde editie van Europa’s grootste Latin en Caribbean festival.  
  • Nacht van Oranje: dit festival vindt plaats op koningsavond. Op 26 april, de dag voor Koningsdag, kun je meezingen met de grootste muziek hits van Nederlandse bodem. Alle songteksten worden getoont boven het podium dus je kunt gezellig meezingen.

Mei

  • Elvis Live in Concert: speciaal voor alle Elvis fans wordt op 10 mei een live concert experience show georganiseerd. Een unieke kans die je niet wilt missen als fan. Een symfonisch orkest vertolkt de mooiste rocksongs en ballads van Elvis.
  • Kiss: Op 24 mei komt de legendarische rockband KISS naar Nederland. Het belooft zoals altijd weer een spectaculaire liveshow te worden.

Juni

  • Casting Crowns: de populairste band in christelijke muziek komt naar Nederland. Op 1 juni geeft deze band een avondvullend concert in Ahoy. Dit is extra bijzonder, omdat dit pas het tweede optreden van de band is in Nederland. Een unieke ervaring dus!
  • Blink-182: deze populaire Amerikaanse punkband geeft na lange tijd weer een concert in Nederland. In 2010 stond de band op Lowlands en dat was een super succes. Ook in de Ahoy op 26 juni belooft het dak er weer vanaf te gaan.

Juli

  • Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival: op 7, 8 en 9 juli wordt Rotterdam voor even omgetoverd tot een echte jazzstad. Zelfs in het buitenland staat dit event bekend als grootste jazz evenement. Naast jazz komen nog veel andere genres als blues, hiphop, pop en soul. Kortom, een veelzijdig event dat je niet wilt missen als je van dit soort muziek houdt!

Een keuze gemaakt en dan?

Je weet inmiddels, misschien wel door bovenstaand inspiratie-lijstje, naar welk concert je wilt. Dan is de volgende stap tickets kopen. Stel dit niet te lang uit, want voor je het weet is jouw favoriete concert uitverkocht. Dat zou zonde zijn. Regel, nadat je tickets hebt gekocht, ook meteen een parkeerkaart voor de parkeergarage dichtbij Ahoy Rotterdam. Deze kun je gewoon online aanschaffen. Je bent dan namelijk verzekerd van een plekje voor de deur, tegen een voordelig tarief. In 5 minuten loop je naar je auto en rijd je voor de file uit. Kom je naar Ahoy met de trein? Kijk dan voor het concert begint even hoe laat de laatste trein naar jouw eindbestemming rijdt. Het zou vervelend zijn als je net de laatste trein mist.

Leuk? post

Plaats een reactie