Zilveren armbanden combineren met kleding

Zilveren armbanden combineren met kleding
Keyword: zilveren armbanden
URL: https://www.zilver.nl/sieraden/categorie/gouden-zilveren-armbanden/zilveren-armbanden

Armbanden zijn een van de meest gedragen sieraden en geschikt voor jong en oud. In combinatie van de juiste kleding, ook nog eens een echte trendwatcher. Met goedgekozen zilveren armbanden maak je van een simpele outfit, toch nog iets bijzonders. Voordat je kleding koopt, bedenk dan welke accessoires het beste combineert. Een zilveren armband staat daarentegen meestal wel bij de meeste kleding, maar combineren kun je leren, zodat je er altijd stralend uitziet. Je kunt gerust meer dan 1 armband om je pols dragen, maar het moet wel bij elkaar passen en niet storend. Dunne fijne zilveren armbanden zijn daar uitermate geschikt voor.

Outfits met zilveren armbanden
Een van de basisregels is om je outfit nooit te druk met accessoires te dragen. Kleding met drukke prints vraagt niet om heel veel sieraden. Het mooiste is om alleen zilveren armbanden om te doen. Een gouden ring met een zilveren armband is niet de goede combinatie, maar een paar fijne armbanden met goud en zilver juist wel. Armbanden leiden de aandacht en kunnen je handen mooi accentueren. Kies je zilveren armbanden in de juiste maat. Een grove zilveren armband zal bij een fijne pols niet lekker worden gedragen. Houdt rekening met de botstructuur van je pols.

Jurk met zilveren armband
Bij een jurk zijn veel vrouwen geneigd om veel accessoires erbij te kiezen. Draag liever op 1 plaats tegelijk een sieraad. Combineer een aantal armbandringen bij elkaar, maar nooit een ketting en een armband dat algauw te druk wordt.

In harmonie met zilveren armbanden
Zilveren armbanden geven kleding een persoonlijk tintje dat het geheel afmaakt. In principe is het bijna overal mee te combineren, mits het maar stijlvol gebeurt. Zilveren sieraden kunnen oudere kledingstukken weer een geheel nieuwe look geven en je pluspunten accentueren, omdat het sieraad je minpunten camoufleert. Zilveren armbanden laten zien wie jij bent. Of dat nu trendy, zakelijk of casual is. Accessoires, zoals zilveren armbanden moeten in harmonie met je kleding combinatie zijn.

Leuk? post