Trouwen aan zee

De zee heeft iets mysterieus, iets robuust en romantisch. De perfecte locatie om elkaar eeuwige trouw te beloven! Het is echter wel een risico, omdat je maar nooit weet wat het Nederlandse weer gaat doen. Je kunt er ook voor kiezen om in het buitenland aan zee te trouwen, als je budget het toelaat uiteraard. Het handige aan een strandbruiloft is dat je gelijk een thema hebt: beach life!

Trouwkaarten

Trouwkaarten zijn er in alle stijlen. Zo kun je kiezen voor een trouwkaart met jullie eigen foto, een romantische trouwkaart met harten, een soort telegram, een klassieke en ga zo maar door. Wat heel leuk en toepasselijk is voor een strandbruiloft is een trouwuitnodiging in flessenpost. Dit kun je eventueel zelf maken door een papiertje met daarop de uitnodiging op te rollen en in een smal flesje met een kurk te stoppen. Je gasten weten gelijk wat voor sfeer ze kunnen verwachten!

Strand accessoires

Style je bruiloft met elementen uit de zee en van het strand: denk daarbij aan mooie fakkels, grote schelpen en zet een mand met slippers neer voor diegene die er niet goed over na hebben gedacht.. Verwerk ook een paar schelpen of zeesterren in je bruidsboeket en in je haar. Houd er wel rekening mee dat het boeket hard aan kan komen als je hem weggooit naar je vriendinnen!

Foto’s

Je kunt natuurlijk al prachtige foto’s maken op het strand, maar hoe mooi is het als jij in je bruidsjurk en je man in een mooi pak over het strand lopen? Laat je haren en jurk waaien in de wind en laat de fotograaf zijn werk doen. Gegarandeerd geslaagde foto’s!

Trash the dress

Heel toepasselijk is het om de volgende dag ‘trash the dress’ aan (lees: in) zee te houden. Trash the dress betekent trouwjurken helemaal naar de vernieling te brengen en dit fotograferen. Ren het water in, rol in het zand en scheur hem kapot! Je moet het maar durven en willen, maar het zal vast en zeker mooie plaatjes opleveren, helemaal in de stijl van de bruiloft.

Leuk? post