Textielverf van Voordeeldrogist Topuz

Textielverf

Ben jij een beetje uitgekeken op de kleuren in je garderobe, maar zijn de kledingstukken nog wel in goede staat? Dan is textielverf dé oplossing! Door je kleding van een nieuwe kleur te voorzien, ben je verzekerd van een compleet nieuwe look. Alle kleuren van de regenboog, van felle tot zachte kleuren, alles is mogelijk. Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk?

 

De textielverf voor de wasmachine is in elk huishouden simpel en eenvoudig toe te passen. Allereerst dien je een keuze te maken voor welke kledingstukken je wilt verven en in welke kleur. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere zwarte topjes of broeken weer te voorzien van een heldere zwarte kleur. Let daarbij wel op het maximale gewicht dat is aangegeven op de verpakking. Al deze kledingstukken stop je de wasmachine en draai je één kort wasprogramma. Na het toelaten van het water in de machine, voeg je de verf toe door het wasmiddelreservoir. Daarbij is het belangrijk om met water na te spoelen, aangezien er anders verfresten achter kunnen blijven in het waspoeder bakje en de slangen in de machine. Als het wasprogramma is afgelopen zal je direct zien dat de kledingstukken een mooie kleur hebben gekregen. Hierna draai je nogmaals een wasprogramma zonder kleding om de machine na te spoelen. Wanneer de kleding droog is, is het resultaat nog zichtbaarder: prachtige kleding die er uitziet als nieuw. Wees niet bang dat de kleding zal afgeven op uw meubels, want zodra de textielverf droog is heeft het zich permanent gehecht aan de kleding.

 

Naast dat textielverf kan worden gebruikt voor kledingstukken, kan dit ook worden toegepast op bijvoorbeeld kussenhoezen, handdoeken of sjaals. Al het textiel is te verven met textielverf. Lijkt het jou wel wat om je garderobe of ander textiel eens om te toveren tot een totaal andere kleur of de kleuren van je textiel weer nieuw leven in te blazen, kies dan voor Textielverf. De Voordeeldrogist is topleverancier in de levering van textielverf, waar alleen de beste merken worden aangeboden voor het beste resultaat en kwaliteitsbehoud van de kleding. Wil jij dit ook eens proberen of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Leuk? post