Statement ketting

statement ketting
statement ketting

Statement ketting

Ben je op zoek naar een halsketting waarmee je jouw persoonlijkheid of mening mee wilt tonen dan is een statement ketting het sieraad wat je zoekt. Met een statement ketting leg je als het ware een verklaring af. Een statement ketting is altijd riant vormgegeven en zal altijd opvallen door zijn grote. Een statement ketting is als het ware het tegenovergestelde van een “subtiel kettinkje ” voor om je nek. Met een statementketting toon je jouw persoonlijkheid of geen je je outfit net even dat extra waardoor je kunt schitteren als een ware ster.

 

Statementketting modellen

Als je Statement ketting(en) zoekt dan kun je uren lang zoeken naar de perfecte statement ketting. Niet omdat er zo weinig van deze halssieraden zijn maar juist een groot aantal! Je kunt het niet bedanken of ze hebben het wel, blauwe, gouden, zilveren of misschien wel een paarse statement ketting met een goud randje, you name it, en ze hebben het wel ergens in hun sieraden assortiment.
Statement kettingen zijn vooral populair onder de dames omdat merendeel ook als vrouwensieraad bedoeld is, er zijn echter wel statement kettingen voor mannen op de markt.

Andere halssieraden

Wil je toch een iets fijnere ketting als zo’n grote statement ketting en wil je het wat beschaafder houden? Dat kan natuurlijk! Je hoeft immers niet perse willen opvallen of jou persoonlijke verklaring te willen vertellen met je ketting. Gelukkig zijn er kettingen in alle soorten en maten en mocht je niet geintreseerd zijn in de extravagante statement sieraden dan is er nog genoeg keuze uit andere subtielere kettingen. Voor een kleine indicatie van het aanbod nek en hals sieraden kun je bijvoorbeeld bij IkbenSieraden.nl terecht welke een zeer groot aanbod sieraden in haar collectie heeft meer zeer kleine prijsjes. Daarnaast worden sieraden gratis thuisbezorgd en kun je jouw bestelling zelfs retourneren mocht je statement ketting (of andere sieraad) niet goed bevallen.

Leuk? post