Spijjkergoed ook aankomende zomer hip!

Mode is niet van de een op andere dag er gaat een heel traject van te voren over. De grote modehuizen hebben nu al de zomercollectie af en presenteren die al op de catwalks. Je kan nu al heel goed de trends voor de aankomende zomer zien. De trend die meteen op viel was de denim de luxe.

Op een trend komt altijd een tegentrend en het spijkergoed floreert ook aankomende zomer. Afgelopen zomer was voornamelijk de vintage spijkergoed een trend met scheuren, gaten en slijtplekken. De designers zijn voor de zomer van 2015 180 graden gedraaid. Wat je gaat zien is de denim luxe look. Het spijkergoed zal chiquer dan ooit worden.

Het maakt ook niet zo heel veel uit of het nu een lichte of donkere denim is. Wat ons ook opviel was dat de denim jasjes bezaaid waren met denim bloemen. De wat langere denim rokken en jurken zijn afgewerkt met bloemen en doorzichtige details. Niet alleen de kleine modehuizen doen mee aan de jeans hype maar ook de grote modehuizen Gucci, Dolce & Gabbana en Burbery hebben het omarmt .

De vintage look is nog wel gespot op de catwalks maar dan wel in combinatie met een chique jasje dus wees niet getreurd als je afgelopen zomer veel vintage denim hebt gekocht in de zomer van 2014 dan kan je dit in de zomer van 2015 nog steeds gebruiken maar dan wel in combinatie met.

 

Leuk? post