Sloggi ook voor heren

Alhoewel Sloggi bij haar ontstaan in eerste instantie alleen damesondergoed fabriceerde, duurde het niet lang of er kwam ook een herencollectie. Net als bij de dames vind je bij Sloggi ondergoed voor heren en badmode voor heren. Wat zo kenmerkend voor Sloggi is, naadloos, zacht ondergoed, gaat ook op voor de herencollectie. De gepatenteerde Lycra stof wordt uiteraard ook gebruikt voor de herenslips. Daar waar naden noodzakelijk zijn, zijn deze zo zacht dat ze niet voelbaar zijn. Zichtbaar zijn ze zeker wel, alleen al omdat ze een mooi contrast vormen. Er zijn verschillende heren modellen verkrijgbaar. Kijk hier voor een overzicht.

De heren EverNew collectie

In 2014 werd Kylie Minoque de ambassadrice van een nieuwe stof die Sloggi introduceerde: de EverNew. Na dit een jaar succesvol te hebben gelanceerd nam Nina Agdal, de Deense topmodel, het stokje van haar over. Deze nieuwe stof EverNew wordt nu ook gebruikt voor een specifieke herencollectie. Deze stof is zo sterk dat deze viermaal zo lang mooi blijft ten opzichte van normaal katoen. Het is dus slijtbestendig en blijft altijd in vorm. Sloggi heeft een jarenlange garantie gegeven op deze EverNew collectie, wat bijzonder uitzonderlijk genoemd mag worden. Bovendien worden er geen chemische stoffen tijdens het fabricageproces gebruikt en is de stof anti-allergeen en huidvriendelijk.

Sloggi badmode voor heren

Alhoewel de kleur blauw in de heren badmode collectie ook terug te vinden is, is deze gelukkig niet zoals bij het ondergoed oververtegenwoordigd. De badmodecollectie van Sloggi voor heren bevatten bonte kleuren en designs en uni’s met mooie details. Ze bieden zwemshorts, mini’s en boxers welke te combineren zijn met bijpassende, trendy shirts. Er wordt gebruik gemaakt van diverse stoffen. Zo is de Navy Skipper collectie, een strak model, gemaakt uit vita stof uit Italië welke nooit uit vorm raakt en uiteraard zacht aanvoelt. Maar ook retro modellen vind je terug in de collectie.

 

 

Leuk? post