Wie het shirt past…

Mannen en kleding, ze roepen altijd dat het niet samen gaat, maar ondertussen zijn ze bijna ijdeler dan vrouwen. De meeste mannen vinden het erg belangrijk om er verzorgd uit te zien en daar is niks mis mee. Ze willen er graag volgens de laatste trends bijlopen en er een beetje hip uit zien. Dat gebeurt echt niet zomaar. Ga maar eens met een man winkelen. Winkelen? Ja, winkelen, want dat vinden ze helemaal niet zo erg als ze zeggen. Zolang je maar voor hun winkelt en ze niet mee sleurt naar alle vrouwenwinkels. Je zult versteld staan van hoe kieskeurig mannen kunnen zijn. Wat dat betreft zijn het net vrouwen, want ook mannen maken zich druk om hoe een t-shirt staat en of die broek wel echt kan.

 

Mannen trends van nu

Je ziet tegenwoordig voornamelijk lange mannen t-shirts en truien voorbij komen. Een beetje hippie meet gangster, maar het staat geweldig. Een mooie strakke broek eronder en een paar goede sneakers en je bent klaar om de show te stelen. Verder zijn mannen t-shirts met prints een echte do! Veel kleuren, drukke prints, je kunt het je zo gek niet bedenken en alles is verantwoord. Verder zie je:

  • Witte sneakers. Onmisbaar in elke mannelijke garderobe. De witte sneakers, hoog of laag, maken je outfit compleet.
  • Dacht je dat de ruitenblouse nu wel voorbij zouden zijn? Dan heb je het verkeerd. Ruiten, ruiten en nog meer ruiten. Het is nog steeds in. Van ruiten shirts tot en met ruiten blouses en jasjes.
  • Shorts kunnen niet ontbreken deze zomer. Met een short bedoelen wel wel een korte broek die net boven je knieën eindigt. Geen opa-achtige taferelen meer!
  • Sportkleding zie je ook steeds meer in het dagelijkse leven terug komen. Een trendy trainingsjasje staat prima op je spijkerbroek. Ben jij niet zo sportief? Vanaf nu heb je toch een goed excuus om sportkleding te kopen.
  • Blote enkels zijn ook helemaal da bomb! De winkels hangen er vol mee: broeken waarvan de onderkant is opgerold. Zo komt er een klein stukje enkel vrij en dat maakt het geheel toch net wat speelser.shoes-690686_640
  • Trench coats. Dit staat helaas niet iedereen. Voor een trench coat is het belangrijk dat je wel over enige lengte beschikt. Je wilt niet dat je jas over de grond sleept.
  • Van plateauschoenen moet je echt houden. De kleine mannen onder ons zullen deze schoenen iets leuker vinden, het maakt ze immers een paar centimeter groter.

 

Fashion week

Ben jij graag een trendsetter en wil jij op de hoogte blijven van de laatste mode ontwikkelingen? Houd dan de verschillende fashion weeks in de gaten. Daar worden de trends geshowd, maar dan wel verpakt in excentrieke en spectaculaire creaties. Het is de bedoeling dat je hier dan je eigen draai aan geeft.

Leuk? post