Shabbies collectie

Shabbies Amsterdam is een Nederlands schoenen- en accessoiresmerk dat is opgericht door modeontwerper Fred De La Bretoniere. De Shabbies laarzen zijn gemaakt van gelooid leer en enkel plantaardige producten. Dit zorgt voor stoere, stevige en flexibele laarzen. De huidige collectie van Shabbies Amsterdam laarzen is zeer gevarieerd en de perfecte combinatie van het ‘oude vertrouwde’ en hedendaagse moderne fashion. Op Shabbies-Sale.nl vindt u de mooiste sale items uit deze collectie.

De laarzencollectie van Shabbies Amsterdam bestaat momenteel voornamelijk uit lage lage laarzen met een platte zool of kleine hak. Hierdoor ontstaan mooie elegante laarzen waarbij gemak en comfort voorop staat. Daarnaast bevat de collectie nog enkele exemplaren met een opvallende hoge hak. Deze laarzen zijn niet alleen mooi, maar ook super stoer en vrouwelijk. Het kleurgebruik van de huidige collectie van Shabbies Amsterdam beperkt zich voornamelijk tot verschillende bruintinten, donkere kleuren als zwart en grijs, lichtere kleuren als wit en beige, en verscheidene aardetinten. Opvallende kleuren en pasteltinten die in eerdere collecties erg duidelijk aanwezig waren verdwijnen nu juist wat meer naar de achtergrond.

Wilt u uw garderobe uitbreiden met een mooi paar Shabbies laarzen? Dan bent u bij Shabbies-Sale aan het juiste adres. Op deze website vindt u namelijk de mooiste examplaren die permanent in de sale zijn. Hierdoor bespaart u vele euro’s en bent u in staat om heel voordelig een mooi paar schoenen aan te schaffen.

5/5 - (1)