De populariteit van Italiaanse overhemden

Voor de echte liefhebbers van overhemden zal de term Italiaanse overhemd niet onbekend in de oren klinken. Overhemden worden steeds vaker geleverd in een speciale getailleerde editie. Volledig afstemmen op het lichaamstype, een op maat afwerking. De slim fit overhemden worden steeds vaker genoemd als criteria bij de keuze voor een nieuwe overhemd. De Italiaanse mode staat algemeen bekend als stijlvol en vormt als inspiratie voor vele ontwerpers. Ook in Nederland wordt een Italiaanse overhemd steeds vaker als wens uitgesproken. En terecht. Graag vertellen we je meer over de klasse en voordelen van de bekende Italiaanse overhemden.

De luxe van Italiaanse overhemden

Een Italiaanse overhemd staat bekend om de hoge boorden en de bijzondere uitstraling. Vooral voor een chique en stijlvol gevoel vormen Italiaanse heren overhemden een aantrekkelijke optie. De Italiaanse overhemd is naast de uitstraling die staat voor klasse ook een duurzaam product. Een Italiaanse overhemd is een definitieve aanwinst voor je kledingkast. Van oudsher waren Italiaanse overhemden met name effen, tegenwoordig zijn ze echter beschikbaar met allerlei contrastkleuren en motieven aan de mouw en kraag. Nagenoeg altijd heeft een overhemd één, twee of drie knopen. Een Italiaanse hemd staat synoniem voor trendy en smaakvol. Laat je vooral inspireren door Italiaanse overhemden.

Tip: Seidensticker Uno Super Slim

Een mooi getailleerde overhemd is de lijn Seidenticker overhemden welke bekend staat als bijzonder stijlvol en modern. Zo onderscheiden Seidensticker overhemden Uno Super Slim zich van gebruikelijke overhemden vanwege een strakke pasvorm en een stijlvolle afwerking. De Seidensticker overhemd is vervaardigd uit bijzondere kleuren en opvallende dessins. Deze overhemden worden gekenmerkt door hun zachte structuur waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt wanneer je deze aantrekt. Kunnen we je enthousiast maken over de vele voordelen van de populaire Italiaanse overhemden? Onze mode experts van Hemdvoorhem .nl zorgen graag voor de nieuwste overhemden inspiratie en kledingadvies.

Leuk? post