Heelys steeds populairder in Nederland

De welbekende Heelys-schoenen zijn sinds april ineens enorm populair in Nederland. Dit is grappig te noemen, want de Heelys zijn al sinds 1996 te koop in Nederland, maar het lukte de fabrikant maar niet om ze echt in grote hoeveelheden te verkopen. Nu zijn ze in Nederland enorm populair, vooral op basisscholen.

Wat zijn Heelys?

Heelys zijn speciale sneakers met aan de onderkant één of twee wieltjes die je kunt uitklappen. Deze uitklapbare wieltjes zorgen ervoor dat je ook kan “skaten” op je schoenen. Dit maakt het ook zo populair bij kinderen; ze kunnen rollen/rijden zonder hiervoor skates of rolschaatsen te hoeven aan doen. Het mooie is dat Heelys er vaak ook nog best leuk uit zien, waardoor je ze ook gewoon als schoenen kunt dragen.

Heelys zijn er in bijna alle schoenmaten, zelfs in volwassenen-maten! Nu zal een volwassene niet zo snel op dit soort schoenen gaat rondrijden, maar er zijn ook kinderen met hele grote voeten die hierdoor ook gewoon plezier kunnen hebben van de populaire Heelys.

Waar zijn Heelys te koop?

Wil je graag een paar Heelys kopen? Dit kan bij vrijwel iedere erkende schoenenwinkel, al zullen ze daar vaak niet alle Heelys hebben die er zijn. Daarom vind ik het zelf altijd prettig om Heelys online te bestellen.

Leuk? post