Flash tattoo @ Ikbensieraden

Flash tattoo

Bij sieraden denken we flash-tattoovaak enkel alleen aan traditionele sieraden zoals ringen, armbanden, dasspelden, hangers, kettinkjes en edelstenen. Ikbensieraden.nl is een eigentijdse webshop voor hippe sieraden en wil bewust grenzen verleggen op het gebied van sieraden.

Een tattoo als sieraad

Een tattoo is versiering van je lichaam die met naald en inkt op je lichaam wordt aangebracht. In die zin is een tattoo dus een blijvend sieraad dat je voor je leven neemt. Tattoos zijn gedurende de laatste decennia steeds populairder geworden. Waar er vroeger nog vele vooroordelen tegen tattoos bestonden, zijn deze de laatste jaren helemaal als sneeuw voor de zon weggesmolten. Zo worden deze lichaamssieraden steeds verder ontwikkeld.

Flash tattooFlash-tattoos

De flash tattoo is een voorbeeld van een recente ontwikkeling op het gebied van tattoos. Klassieke tattoos hebben het grote nadeel dat ze blijvend zijn en moeilijk weg te halen in geval dit nodig is omwille van welke reden dan ook. Een flash tattoo is in die zin geen echte tattoo, maar een tijdelijke tattoo in de vorm van een sieraad van metaal of een ander materiaal. Ikbensieraden.nl biedt een groot gamma van flash tattoos in diverse formaten, kleuren en tekeningen. Hou je van sieraden en tattoos maar wil je wel eens iets anders proberen, dan moet je de flash tattoo gewoon geprobeerd hebben!

Hoe breng je een flash tattoo aan?flash-tattoo-kopen

Flash tattoos zijn dus sieraden die in de vorm van een tijdelijke tattoos op de huid aangebracht worden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen door de tattoo op de huid te leggen nadat je de folie er afgehaald hebt. Vervolgens maak je de tattoo vochtig met een spons of een doekje. Nu laat je de tattoo 30 seconden zitten, en nadien kun je het papier verwijderen. Voor je met de tattoo op stap gaat en hem een de wereld wilt laten zien, is het nodig dat je hem even laat opdrogen.

Flash tattoo, klasse bij verschillende gelegenheden

Flash tattoos zijn ideaal om te laten zien op het strand, tijdens festivals of bij verschillende feestelijke gelegenheden. Ikbensieraden.nl biedt je een uitgebreid gamma van flashtattoos voor zowel mannen als vrouwen. De webshop biedt verschillende formaten aan van klein, over medium naar groot. Deze tijdelijke tattoos kunnen aangebracht worden op bijna eender welk lichaamsdeel. De kleine formaten zijn zelfs geschikt om op je vingernagels te gebruiken en zijn zo een handig alternatief voor nailart. Ikbensieraden.nl is dan ook trots om flash tattoos in haar gamma te hebben.

Leuk? post