Dameskleding shoppen bij Modessa

Eindelijke is het zover vanaf 1 janauri 2015 kunnen we mooie dameskleding shoppen in de nieuwe webshop van Modessa. Naast twee andere dameskleding winkels opent ’t Glashoes nu voor het eerst een webshop onder de naam van Modessa. ‘T Glashoes heeft al 2 fysieke winkels in Almelo en Oldenaal, maar wil toch graag met de tijd mee gaan om zijn klanten maximaal te kunnen bedienen.

Veranderd er dan iets voor bestaande klanten?

Voor bestaande klanten die graag in de fysieke winkels komen van ’t Glashoes veranderd niet zoveel, want dit blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. Alleen is er daarna ook nog de mogelijk om vanaf huis 24 uur per dag en 7 dagen per week je bestelling te plaatsen. Dankzij de snelle levering van Modessa voor je dameskleding heb je de kleding binnen 24 uur in huis.

Welke dameskleding verkoopt Modessa?

Modessa verkoopt dameskleding van merken zoals Toxik3, Norfy, Place du jour en nog veel meer. Als we de term dameskleding noemen dan moet je denken aan: broeken, t-shirts en tops, huispakken, jumpsuits en truien. Maar naast dameskleding heeft Modessa ook een leuk assortiment accessoires. Bij accessoires kan je natuurlijk heel breed, want naast tassen, oorbellen en riemen verkoopt Modessa ook leuke poncho’s en sjaals.

Hoe kan je de dameskleding betalen?

Natuurlijk wordt de webshop helemaal van de tijd van nu met de modernste techniek. Zo wordt de webshop mobile repsonsive en krijgen we een eigenlijk blog met dagelijks de nieuws over mode, gezondheid, maar ook leuke vrouwen verhalen. In de webshop kan veilig betaald worden met onder andere iDeal, bankoverschrijving, mistercash of paypal.

Ebook?

In 2015 gaat er ook een leuk ebook uitkomen die bezoekers gratis kunnen downloaden. Bij Modessa willen we meer zijn dan simpelweg een webshop. Modessa is bedoeld om echt een vrouwen platform te worden, wat innovatief, leuk en de technieken gebruikt van nu. Zo willen we ons op de markt zetten met leuke kleding voor de juiste prijs.Modessa

Leuk? post